Sztárvilág

2009.07.04. 07:00

Szíve jelzett! Túlpörgette magát Katus Attila

Hosszú ideje már, hogy egy perc pihenőt sem engedélyezett magának a sokszoros aerobik-világbajnok. Pedig felpörgött életritmust még a legedzettebb szervezet sem bírja sokáig. Attila megértette: pihennie kell!

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A mosolygós aerobik-világbajnok idejében kapcsolt: muszáj néha lazítani!
[/caption]A fitneszedző nagyon sokáig felpörgetett életet élt. Katus Attila azonban egy napon, mikor a szervezete vészjelzéseket adott, elhatározta, változtatni fog az életmódján.

– Nagyon sokáig hét napból hetet dolgoztam, előfordult, hogy annyira kimerült voltam, hogy napközben elvonultam valahova munka közben tíz percet aludni. Egyszer csak - szerencsére hogy még időben - jelzett a szervezetem. Nyomott a szívem és alvási nehézségekkel küzdöttem az állandó pörgéstől. 35 évesen megfogadtam, ez így hosszútávon nem mehet tovább!

Azóta tudatosan megpróbálok pihenni. Olykor egy-egy szabadnapot kiveszek, csak otthon DVD-n nézek jó filmeket, esetleg elmegyek moziba a párommal. Már az is megkönnyebbülést jelent, ha elhagyom a fővárosi forgatagot. Ha vidékre megyek dolgozni, és erdő mellett járok, mindig kiszállok az autóból, és figyelem a természetet. Tíz perc csend és gondolkodás megnyugtat, ellazít.

Kiskegyed

Ajánljuk még:

- Katus Attila kedvesének gonosz szerepet szántak a vásznon >>>

- Katus Attila is megmutatta - képekkel >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva