Sztárvilág

2009.07.02. 16:19

Titok Medveczky Ilona múltjából

Siker a szakmában, boldogság a magánéletben? Lehetséges mindkettő egyszerre, vagy mindenáron választanunk kell? Medveczky Ilona 18 évesen anya lehetett volna: ő azonban a karrier mellett döntött…

BAMA

A revükirálynő csupán egyetlen egyszer volt igazán szerelmes. 14 évesen ismerte meg Lacit, aki rögtön udvarolni kezdett neki. „Nagyon tetszett a fess fiatalember, és beleszerettem, mert rendkívül jólelkű volt. Négy évig jártunk együtt, míg először lefeküdtünk egymással, és amilyen az én szerencsém: azonnal teherbe estem. Nagyon sokat gondolkodtunk: mit tegyünk. Laci szeretett volna családot alapítani velem, de akkor még el sem kezdődött a karrierem, és nem akartam megfosztani magam az álmaimtól. Ezért az abortusz mellett döntöttünk" – mesélte a művésznő egy korábbi, 2006-os vallomásában. 

Titkos - szigorú beavatkozás

A műtétet már akkor sem volt egyszerű elvégezni. Mindenkinek, aki el szerette volna vetetni a babát, egy szigorú bizottság előtt kellett megjelennie. Ezt azonban Ilonáék mindenáron el akarták kerülni, hiszen szülei nem tudhatták meg, mi történt. Így kénytelenek voltak más megoldást találni: végül egy orvos végezte el a beavatkozást, nem legálisan. Hogy a szülők semmiképp se fogjanak gyanút, a fiatalok azt füllentették, Ilonának fáj a lába, ezért nincs jól - írja egy korábbi cikkében a ma.hu.

Soha véget nem érő kapcsolat?

A szomorú történtek azonban nem nyomták rá a bélyegét a kapcsolatra, a szerelmesek még két szép évet töltöttek együtt. Ezek után azonban szétváltak útjaik: Ilonát Frankfurtba sodorta az élet, ott kapott szerződést, Laci pedig egy másik táncos lányt vett feleségül. A sajátos viszonyt azonban a mai napig nem zárták le teljesen. Konkrétan sosem mondták ki, hogy vége, sőt, a férfi azt állítja: egész életében Ilonára várt.

Ezt mérte rá a sors…

Valószínűleg másként alakult volna a művésznő élete, ha akkoriban, 18 évesen vállalja Lacival a gyermeket. Talán most boldogan élnének együtt? Lehetséges. Ahogy az is, hogy a családi boldogságot választva nem válik Magyarország legkeresettebb revütáncosnőjévé. Egy biztos: Ilonának azóta sem született gyermeke, és a szerelem sem találta meg. Bár sok évig ápolta az egykori MTV elnök, Nagy Richárdot, bevallása szerint gyengéd érzelmek sosem fűzték a férfihoz.  A művésznő azonban ennek ellenére azt mondja: „Ösztönösen élem az életem. Nem keseregtem, tettem dolgom és ez ma is így van. Kötelezettségeim voltak: Richárdot ápoltam. Nincs gyermekem, ezt mérte rám a sors.”

Csala Zsuzsa majdnem 50 évig titkolta: fiatal feleségként kétszer is elvetette babáját. Bár férje szerette volna, ha gyermekkel ajándékozza meg, hazánk egyik legnagyobb komikája nem akarta, hogy a gyerekek anya nélkül nőjenek fel, így mindkétszer az abortusz mellett döntött.

A nemrég elhunyt Albert Györgyi hét magzatát is elvetette - hol a gyerekek apja akaratából, hol önszántából, karrierje miatt. Mezei Mária, a 20.század híres színésznője tanulmányai miatt volt kénytelen - az akkoriban még tiltott - magzatelhajtásra.

Ajánljuk még:

- Karmikus harc a gyermekért - és ellene >>>

A nemrég elhunyt Albert Györgyi hét magzatát is elvetette - hol a gyerekek apja akaratából, hol önszántából, karrierje miatt. Mezei Mária, a 20.század híres színésznője tanulmányai miatt volt kénytelen - az akkoriban még tiltott - magzatelhajtásra. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva