Sztárvilág

2009.07.22. 15:33

Új álompár! Vagy hármas?

Komoly döntés előtt áll a gyönyörű színésznő. Cameron Diaznak ugyanis olyan nagyágyúk rohamait kell kiállnia, mint Jude Law és Leonardo DiCaprio.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Lehet, hogy mindkettőjükkel csak játszik a szépség?
[/caption]Új hollywoodi álompár születéséről cikkeznek a brit bulvárlapok. Egyelőre azonban csak a női főszereplő eldöntött a romantikus történetben. A Londonban forgató Cameron Diaz ugyanis a hírek szerint képtelen eldönteni: Low vagy DiCaprio!?

A The Mirror című lap úgy értesült, hogy a híres londoni Maddox klubban és a Shoreditch House nevű étteremben édelgett a színésznő a nem oly régóta egyedülálló Leo DiCaprióval. „Nagyon sokat nevetgéltek, és úgy tűnt, igen közel állnak egymáshoz. Nem érdekelte őket, hogy ki látja, nem zavartatták magukat. Nagyon magabiztosnak tűntek egymás társaságában, Leo folyamatosan töltötte újra pezsgővel Cameron poharát” – mesélte egy szemtanú, aki szerint a páros hajnali háromkor távozott, majd taxival DiCaprio Knightbridge-i lakásához mentek.

Romantika vagy lerohanás?

Igen ám, de Londonban vendégeskedik egy másik hollywoodi szívtipró is.

 Jude Law a brit főváros egyik neves színpadán játssza Hamlet szerepét, aki a Sun című lap szerint jóval rámenősebb kollégájánál, és a romantikus Leo-val ellentétben bebocsátást nyert Cameron bérelt lakásába. A szép színésznőhöz közelállók azonban inkább DiCapriót látnák szívesen befutóként, hiszen ismerősei szerint Jude Law számára csak a trófea a fontos, nem keres stabil kapcsolatot.

Ajánljuk még:

- Borzasztó! Rémmé változott Cameron Diaz! >>>

- Most már biztos! Idén megszületik Amerika legnépszerűbb gyereke >>>

- Mi a sztárok titkolt, igazi neve? - képgalériával >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva