Sztárvilág

2009.07.03. 16:01

Uri Geller tudja Jacko halálának az okát

A magyar származású mentalista évtizedek óta Michael Jackson közeli barátja volt, nem csoda, hogy nehezen dolgozza fel a világhírű énekes halálát. Uri Geller szerint az énekes olyan energiákat képviselt, amelyek átalakult formában továbbra is velünk maradnak. A rendkívüli pszichikai képességekkel bíró előadóművész most már bánja, hogy nem beszélte le a világsztárt a londoni fellépésről. A Tere-fere alapján.

BAMA

Az egész világot megdöbbentette Michael Jackson halála. Az 50 éves világsztárt múlt csütörtökön szívrohammal szállították kórházba, de már nem tudtak rajta segíteni. Azonnal megindultak a találgatások: vajon mi okozhatta a tragédiát?

Stressz és aggodalom a halál oka?

Uri Geller, mint a világsztár közeli barátja, utoljára akkor találkozott Jackóval, amikor az londoni koncertsorozatát szervezte. „Egyáltalán nem tűnt betegnek. Látszott rajta, hogy fitten él, nem eszik semmi olyat, ami egészségtelen. Nem hiszem, hogy bármilyen drogot szedett volna…” – állítja a mentalista, aki szerint inkább a közeledő koncertsorozat, a nagy elvárások következtében fellépő stressz számlájára írható a halál.

Legendás barátság

Uri és Jacko évtizedek óta közeli barátok voltak. Ezt többek között az is bizonyítja, hogy Uri második esküvőjén, 2001-ben, a világsztár volt a tanúja. Sőt, a mentalista volt az egyetlen ember, akitől az énekes még azt is elviselte, ha kiabálnak vele.

Uri Geller megmenthette volna Jackót?

A mentalista nehezen dolgozza fel a tragédiát, még mindig abban reménykedik, barátja halála csak egy rossz álom. „Ő volt a zene legnagyobb hercege! Nagyon gyengéd, rendkívül sebezhető, igen naiv ember volt. Szégyenlősen elbújt a konfrontációk elől. Magányos, összezavarodott léleknek ismertem meg. Komoly lelkiismeret furdalásom van miatta!” Vajon Uri Geller lebeszélhette volna a sztárt londoni turnéjáról? És vajon nem ugyanígy végezte volna Jackson, ha nem vág bele a nagy szabású visszatérésbe?

Misztikus (elő)jelek…

Uri és Jackson sokszor beszélgettek különös dolgokról. Egyszer a halál is szóba került, ezzel együtt pedig Einstein energiamegmaradási törvénye: a sztár egyet értett azzal, hogy az energia nem vész el, csak átalakul… A mentalista ezen kívül két előjelet is kapott Jackson haláláról: öt nappal a popkirály halála előtt egy német újságíró közös fotókat kért Gellertől. Maga sem tudja, miért, de teljesítette a kérést és megvált a képektől, amelyeket korábban soha, senkinek nem adott oda. Ezen kívül még egy különös dolog történt: egy kígyó tekergett át az otthona küszöbén a sztár halálának napján…

Az utolsó fotók

A képek tanúsága szerint Jacko jó hangulatban készült londoni koncertjére: nevetgélt, újra mintha a régi lett volna, mint fénykorában. Az persze más kérdés, mitől volt ilyen kicsattanó kedve – valószínűleg a gyógyszereknek köszönhette az euforikus állapotot, ahogy minden bizonnyal a halálát is: a sztár boncolásakor csupán pirulákat találtak a gyomrában, testét pedig tűszúrások borították a naponta háromszor alkalmazott fájdalomcsillapító injekciók miatt.

Ajánljuk még:

- Michael Jackson élete képekben >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva