Sztárvilág

2009.07.28. 11:37

Victoria mellbimbója veszélyes!

Egyre többen szeretnének olyan hegyes mellbimbókat, mint amilyeneket Victoria Beckham szabatott magának. Pedig megvan a kockázata!

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Victoria mellbimbója veszélyes!
[/caption]A néhai Spice girl nagyon szeret olyan áttetsző topban mutatkozni, mely sejtetni engedi hegyes mellbimbóit. Ez létrehozható egy apró műanyag készséggel is, ám az az igazi, ha a plasztikai sebész szabja olyanná. Victoriát utánozva az elmúlt egyetlen évben 30 százalékkal megemelkedett a mellbimbó-plasztikák száma. A szakemberek szerint nagyot változott a divat - már nem az a cél, hogy a keblek minél hatalmasabbak legyenek! Inkább a forma, a hetykén meredező mellbimbó lett a lényeg.



Ha valakinek van éppenséggel elegendő pénze a bankszámláján (Angliában, ahol a legnépszerűbb ez a beavatkozás, kétezer font, úgy hatszázezer forint az ára), máris keresheti a doktort. Korrigálják az aszimmetrikus vagy befelé forduló bimbót is, de még a színén is tudnak változtatni.

Fertőződhet!

A fertőzésveszély mindig fennáll; a bimbók elveszíthetik érzékenységüket. És persze a beavatkozás sikere sem garantált. (A befelé fordult bimbóknál csak 50 százalékos a tartós eredmény). Még ha minden optimálisan sikerül is, csak mintegy 10 évig tart ki a beavatkozás eredménye. Nem csoda, hogy sokan inkább a mellre helyezhető műbimbókat választják. A műtét töredékébe kerülnek, és viselésük semmilyen kockázattal nem jár.

Kiskegyed

Ajánljuk még:

- Fény derült Victoria Beckham titkolt szépséghibáira! >>>

- Testszabászat: hol a határ? >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva