Sztárvilág

2009.07.15. 10:35

Zaklatás! A magyar sztárok sem úszták meg az őrült rajongókat

A sztárok élete sem mindig fenékig tejfel. Főleg akkor, ha az irántuk érzett rajongás átcsap zaklatásba. Hazai celebjeink arról vallottak, hogyan keserítették meg életüket a fenyegetőzők.

Kiskegyed Online

Várkonyi Andrea – Bochkor Gábor: Pucér fotók a rádiósnak

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Mindketten sikeresek szakmájukban, így mindkettőjüket zaklatták.
[/caption]Várkonyi Andreának is kijutott egy különös udvarlóból, aki először csak a munkahelyén zaklatta, majd megszerezte privát mobilszámát is. Időben sikerült azonban megfékezni az elszánt rajongót. Párja, Gábor nem járt ilyen szerencsével. Egy őrülten szerelmes rajongója először levelekkel és e-mailekkel zaklatta, később pucér fotókat is mellékelt magáról. Miután szerelme nem talált viszonzásra, bosszúból telekürtölte a sajtót azzal, hogy Gábor rossz apa, aki nem gondoskodik családjáról. A pár azonban megpróbált higgadtan gondolkodni és a leghelyesebb utat választotta: feljelentést tettek a rendőrségen.



Sarka Kata – Hajdú Péter: El akarta rabolni a babát!

Életük legboldogabb időszakát tette tönkre egy őrült nő. A producer és felesége első gyermeküket várták, amikor zaklatójuk levelekkel bombázta őket. Először viccnek vették a dolgot, később azonban már nem nevettek rajta. – DNS tesztet követelt, mert szerinte a babánk földönkívüli. Majd azzal fenyegetőzött, elrabolja gyermekünket, ha nem teljesítjük kérését – mesélte feldúltan Kata.

Péter, mint gondos családfő feljelentést tett a rendőrségen és megtette a megfelelő óvintézkedéseket a kórházban is. Felesége és gyermeke kórtermének ajtaja előtt éjjel-nappal testőr állt, így esélye sem lett volna a nőnek eszeveszett tervét végrehajtani.

Jakupcsek Gabriella: A fenyegetés nem fajult tettlegességgé

Hosszú ideig hallgatott a TV2 egykori műsorvezetője arról, hogy bizony őt is érte inzultus a csatornánál töltött évei alatt. Mint kiderült, Gabit agresszív csoportok, szélsőséges szervezetek hívogatták telefonon és jelezték, tudják, hol lakik, merre jár haza. Szerencsére a szóbeli fenyegetéseket tett nem követte, Gabi megúszta a támadást.


Baby Gabi: „Ecetes ubi” felszívódott

2006 végétől Gabit e-mailekkel zaklatta „Ecetes ubi”. A férfi sokszor trágár üzeneteiből kiderült, követi is az énekesnőt. – Üzenetei eleinte olyanok voltak, mint a többi rajongói levél, válaszoltam is rájuk. Aztán írt egy verset, ami már kicsit durvább volt. Azonnal kitöröltem. Azt hittem ezzel vége, de megérkezett az első igazán durva levél. Amikor azt olvastam, mikor milyen ruha volt rajtam és merre jártam, tudtam mindenhova követ. Szörnyű érzés volt. A rendőrséghez fordultam. Ezt neki is megírtam, erre még inkább bedurvult. Barátok kísértek haza, s mindig megvárták, amíg felérek a lakásba. Szerencsére egyik pillanatról a másikra megszűntek a fenyegetések.



Horváth Éva: Zaklatója nem beszámítható

Két éve keseríti egy fiatalember az RTL Klub és a Cool TV csinos műsorvezetőjének életét. Eddig „csak” agresszív levelekkel bombázta a lányt, most azonban átlépett egy határt.
– Megjelent Siófokon, ahol dolgozom. Mivel küldött már magáról fotót azonnal felismertem, amikor megpillantottam a forgatáson. Harminc év körüli, agresszív férfi, nem beszámítható. Ha tovább folytatja a zaklatást megteszem a szükséges lépéseket. Sajnos a rendőrség csak akkor lép közbe, ha már tettlegességig fajul a dolog. Ezért óvintézkedéseket tettünk itt Siófokon is: szállodánk portáján szóltunk, hogy ne engedjék be a férfit. Két napja nem láttuk, miután kollégáim határozottan kirakták a forgatásról. Mindenesetre mindenki nyitva tartja a szemét, és ha netán ismét felbukkanna, intézkedünk.

Ajánljuk még:

- Baby Gabi jövőre férjhez megy! De kihez? >>>

- Hová tűnt Bochkor Gábor? >>>

- Sztárpár-bajok! Madár asszonya pontatlan, Áron neje sokat beszél… >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva