Sztárvilág

2009.08.03. 15:51

A bombariadó sem szegte kedvüket!

A Való Világ Villa egykori izomemberének bekötötték a fejét. Igaz, egy rosszindulatú telefonáló miatt pár órával később kezdődött a szertartás, de „csakazértis” boldogra sikeredett a nász.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Hiába próbálkoztak, nem tudták elrontani az ifjú pár napját.
[/caption]Órákkal később a tervezettnél, de kimondta egymásnak a boldogító igent hétvégén Tommyboy és Anett. A 130 fős vendégsereg egy, a párt bombával megfenyegető ismeretlen miatt volt kénytelen csaknem három órát várakozni a kiürített budapesti Szent István Bazilika mellett, amíg a tűzszerészek a templomban dolgoztak. A vőlegény a Bazilika mögött izgult családjával, menyasszonya pedig az egyik közeli utcában, egy hintóban várta az indulást koszorúslányaival. A türelem azonban házastársat terem, hiszen este hétkor végre megkondultak a Bazilika harangjai, és egybekelhetett az ifjú pár.

Anett bár próbált nyugodt maradni, végül kifakadt: „Szégyen, hogy léteznek olyan irigy, aljas gazemberek, akik erre képesek. Aki ezt tette, annak üzenem: nem sikerült a terve. Boldog vagyok, akkor is ez lett életem legszebb napja!”

Közös döntés volt, hogy itt is, ott is

Hogy mindkettőjük vágya teljesüljön, a pár hivatalosan egy vidéki kastélyszállóban kelt egybe vasárnap. „Anett a Bazilikában, én szabadtéri, amerikai típusú esküvőre vágytam. Így esett a választás erre a csodálatos fenyőharaszti kastélyszállóra, mely egyben nászutunk helyszíne is. A polgári szertartásra csak a szűk családi kör volt hivatalos” – mondta az egykori valósághős.

Ajánljuk még:

- Romantikus lánykérés! Megnősül a villalakó >>>

- A végén minden szingli révbe ér?

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva