Sztárvilág

2009.08.19. 10:32

Anettka Rezső tartozásait is fizeti!

Több, mint egymilliós közüzemi hátraléka van Anettkának – adta hírül az egyik napilap. Ha ez igaz, akkor télen akár már el is zárhatnák otthonában a gázcsapot. A Kiskegyed utánajárt az igazságnak.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Keményedik a harc Rezső örökségéért...
[/caption]Nem csitulnak a kedélyek Anettka elhunyt férjének örökösödési ügye körül. Először Csala Zsuzsa és Terry Black harmincmilliós kölcsönét kérdőjelezte meg Rezső lányának az édesanyja. A férfi betegsége idején ugyanis Anettkáék minden szóba jöhető gyógyszert, eljárást kipróbáltak, legyen az alternatív vagy hagyományos. A televíziós személyiség szerint a gyógyulás érdekében felélték a vagyonukat, és eladósodtak. Ekkor kaptak kölcsön Csala Zsuzsától és Terry Blacktől. Egyértelmű, hogy ha ez bebizonyosodik, akkor ezt a pénzt az örökségből le kell vonni. Miután Csala Zsuzsa és Terry Black a hivatalos szerveket tájékoztatták arról, hogy honnan, miből tudtak anyagilag segíteni Rezsőéknek, most az a hír kapott szárnyra, miszerint Anettka nem fizeti az örökösödési per tárgyát képező Bródy Sándor utcai lakás közös költségét, amely több közüzemi számlát is magában foglal.

Nem igaz, hogy nem fizet

A Bródy Sándor utcai lakás közös képviselője, Bíró Lászlóné azonban elmondta: a hír nem igaz, sőt… Anettka olyan költségeket is törleszt, amit még elhunyt férje, Rezső halmozott fel sok-sok év alatt. „A társasház alapszabálya szerint a közös költséget minden hónap 15-ig kell a lakóknak befizetni, átutalni. Anettka minden hónapban pontosan teljesít. Sőt, lényegesen többet is fizet a havi összegnél, százhúszezer forintot. A férje ugyanis éveken át nem egyenlítette ki a közüzemi díjakat, és tetemes tartozást halmozott fel. De vajon mi lehetett az oka, hogy az anyagi jó létben élő Rezső éveken át nem fizetett?

Anettka szerint egy jogi vis major történt

„Ezek a lakások még a nyolcvanas években épültek, ám hosszú éveken át nem történt meg az albetétesítésük, vagyis jogilag bizonytalan volt a tulajdonosok helyzete. Rezső például éveken át nem is tudott bejelenteni a lakásába, mert papíron nem ő volt a lakás tulajdonosa! Ekkor a férjem azt mondta, hogy amíg nem rendezik ezt a dolgot, addig nem fizet közös költséget. Ezt javasolta a többi lakónak is, mert biztos volt abban, hogy ha mindenki így tesz, villámgyorsan megtörténik az albetétesítés. Aztán végre így is történt, de akkor már Rezső súlyos beteg volt, és nem azzal foglalkoztunk, hogy milyen közösköltség-tartozásaink vannak.”



Kié a Merci?

Javában tart az örökösödési per Forgách Rezső hagyatéka körül. Egyetlen gyermekének édesanyja szerint még Rezső luxus Mercedese is a lányának jár. A Kiskegyed viszont úgy tudja, a Mercedes soha nem volt Rezsőé, azt Anettka vásárolta már a férje halála után.

Kiskegyed

Ajánljuk még:

- Csala Zsuzsa egy marék gyógyszerrel akart véget vetni életének! >>>

- Pécsi Ildikó elveszítheti otthonát! >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva