Sztárvilág

2009.08.05. 11:24

Belefáradtak a harcba!

Élete szerelmét gyászolja Medveczky Ilona. A revükirálynő és az elhunyt Nagy Richard családja közötti viszály még nehezebbé teszi az amúgy is fájdalmas gyászt.

Kiskegyed Online

Az egykori MTV elnök, Nagy Richárd halála után nemcsak mérhetetlen űr támadt Medveczky Ilona és az elhunyt családja életében, hanem végeláthatatlan csatározás is.

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Medveczky Ilona nem tart attól, hogy egykori szerelme temetésén a család részéről bármilyen inzultus érné.
[/caption]

16 év után a család „elvette” tőle Richárdot

A művésznő 16 évig élt együtt a tévéelnökkel, szerelmük olyan erős volt, hogy Richárd elhagyta a családját a díváért, Ilona pedig évekig ápolta nagybeteg szerelmét. Három évvel ezelőtt azonban a Nagy család elvitte az elnököt a művésznőtől, aki ezután soha többé nem látta a férfit. Ekkor robbant ki Medveczky és a család között egy mára már teljesen elmérgesedett háború, ami Richárd halála után új erőre kapott. Ilona ugyanis nem tudja megbocsátani, hogy a család nem engedte szerelme közelébe. A tévéelnök fia, ifjabb Nagy Richárd azonban három éve is másképp látta a történteket, miszerint Ilona nem önzetlenül ápolta beteg apját.

Besurrant a patológiára elbúcsúzni

A háború mára odáig fajult, hogy a művésznőnek a család tudta nélkül kellett besurrannia a patológiára, hogy elbúcsúzhasson elhunyt szerelmétől és utoljára megcsókolhassa. Ennek hallatán az elhunyt özvegye és fia teljesen megdöbbent, halottgyalázásról beszél. Az elszabadult indulatokat most ifj.Nagy Richárd akarja végre megfékezni és családjával együtt úgy döntött, hogy leteszik a fegyvert.

- Elegünk van már az egész ország előtt zajló háborúból! Ha én nyilatkozok egyszer, és megvédem az igazunkat, akkor Ilona nyilatkozik hat újságnak. Akik ismerik a családomat, azok röhögnek rajta, de ebből mi jól nem jöhetünk ki, mivel úgyis mindenki a művésznőnek fog hinni, és nem nekünk. Három éve is, mikor elhoztuk tőle édesapámat, az egész médiában elpanaszolta a bánatát, én meg utaztam a metrón, és a saját fülemmel hallottam, ahogy két néni „szegény Ilonát” védte, a „piszok családot” pedig szidta – kezdte az elnök fia, aki kerek-perec kijelentette, hogy elege van már Medveczkyből.



- Lehet, hogy én is elfogult vagyok, hiszen a családomról és édesapámról van szó, de már se édesanyám, se én nem akarunk belemenni több nyilatkozatháborúba Ilonával. Belefáradtunk már ebbe a harcba. Elég volt!

Nem szívesen látják a temetésen

Richárd és családja a Farkasréti temetőben, augusztus 14-én vesz végső búcsút az egykori tévéelnöktől és bár nem szívesen látnák a szertartáson Medveczkyt, mégsem tilthatják ki. - Nyilvános temetést terveztünk, hiszen nincs miért titokban eltemetnünk az édesapámat. Természetesen bárki eljöhet a temetésre, aki ismerte, szerette, és elbúcsúzhat tőle. Nagy felhajtást azonban nem szeretnénk a temetés körül, ezért csak reméljük, hogy nem lesz újabb harc a médiában, és ezt mindenki tiszteletben tartja. Szeretnénk békében és tisztességben eltemetni az édesapámat!

Kiskegyed

Ajánljuk még:

- Tündérmeséből rémálom! Medveczky el sem búcsúzhatott elhunyt szerelmétől >>>

- Elárulta titkait Medveczky Ilona!

- Gyalázatos vádak Medveczky ellen - képekkel

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva