Sztárvilág

2009.08.03. 15:05

Brad Pitt balesetet szenvedett

Brad Pittet elütötte egy autó, Nicole Kidman a nővérével versenyzik, Jim Carrey nagypapa lesz, Drew Barrymore mókusokkal kacérkodik – eheti sztárhíreinkben.

BAMA

Brad Pittet baleset érte. A sármos színészt motorozás közben ütötte el egy szabálytalanul haladó autó. Nem történt komolyabb baj, „csupán”a bal térde és a könyöke zúzódott. Ám amikor levette a fejéről a sisakot, az autót vezető nő szinte sokkot kapott. A színész mindenkit gyorsan megnyugtatott.

Testvérháború Kidman-módra

Nicole Kidman, a nővérével, Antoniával keveredett szócsatába. A vita tárgya pedig nem más, mint az, hogy melyikük a csinosabb. A nővérek rendszeresen járnak botoxkezelésre, Antonia nemrég az orrát is „megcsináltatta”, hogy mutatósabb legyen. Elhihetik – mondta a húgica –, Nicole mellett nem jó érzés középszerűnek látszani.

Jim Carrey nagypapa lesz

Az örök komédiást szép ajándékkal lepte meg a lánya: a színész nagypapa lesz! Bár messze van még attól, hogy nagyszülő legyen, az első házasságából született, mára már huszonegy évessé cseperedett lánya, Jane gyermeket vár. A gumiarcú színész izgatottan várja a pici érkezését.

Szeretők sorakozó!

Drew Barrymore egyik nap három mókust pillantott meg a háza hátsó udvarában. Az állatok egyre közelebb merészkedtek hozzá, néhány nap múlva már a kezéből ették a mogyorót. Nevet is adott nekik: Luke, Fab és Spike. Mint kiderült, három egykori szerelmét hívták így.

- Jolie és Pitt elképesztő luxusban >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva