Sztárvilág

2009.08.25. 12:06

Csak ismert férfiakkal randizik!

Nem áll le akárkivel a legfelkapottabb szőkeség. Cameron Diaz az utóbbi időben nagy étvággyal „fogyasztja” híresebbnél híresebb kollégáit.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Nagy az étvágya mostanság a széles mosolyú színésznőnek.
[/caption]Justin Timberlake-kel való szakítása után számos (szám szerint kilenc) férfival hozták hírbe Cameron Diazt. A sok keresgélés után rátalált Paul Sculforra, de ez a kapcsolat sem bizonyult időtállónak. Jude Law volt tehát soron, hogy megvigasztalja. A filmsztárral a Holiday című film forgatásán melegedtek össze, s egyik nap, amikor véget ért a forgatás, a sztárpár együtt látogatta meg Cameron kedvenc bárját. Néhány külföldi bulvármagazin szerint azonban jóval több volt közöttük, mint „ivócimboraság”, de Diaz megint gyorsan továbbállt.

Némi regenerálódás után Leonardo DiCapriot cserkészte be, akivel „csupán jól érezték magukat együtt” – mondta egy Cameronhoz közel álló informátor. A The Sun információi szerint azonban Cameron gyorsan túltette magát Leon is, Jude-on is meg a többieken is: a napokban ugyanis a Mátrix szímű film sztárjával, Keanu Reevessel látták meghitten vacsorázni, majd egy mozi felé andalogni. Lehet, hogy Diaz végre tényleg megtalálta a boldogságot?



Elkunyerálja jelmezeit

A hírek szerint azonban nemcsak az ismert férfiakat gyűjti a csinos színésznő. Míg más sztárok emlékbe kérik el vagy vásárolják meg a filmekben viselt kosztümjeiket és egyéb kellékeket, Cameron praktikus okokból gyűjti az ilyen cuccokat: ezekkel álcázza magát. Egyik kedvenc beszerzése például a John Malkovich menet című film Lotte Schwartzaként viselt ruha, de főleg a barna kontaktlencse, és ahogy ő mondja: „az a hülye paróka.” Ha ezeket felteszi, árulta el a színésznő, nincs ember a földön, aki felismerné, még Hollywoodban is feltűnés nélkül tud végigmenni az utcán. Más sztárok nem mindig élnek ezzel a lehetőséggel, Katy Perry titka például az, hogy abszolút hétköznapi, konfekció ruhákba bújik. Ki gondolná egy világsztárról, hogy filléres cuccokat visel?

Ajánljuk még:

- Rémmé változott Cameron Diaz! >>>

- Édes kis semmiség - képekkel >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva