Sztárvilág

2009.08.20. 11:00

Dráma a koncerten! A fájdalomtól zokogva énekelt a világsztár!

A színpadon állt az énekesnő, amikor könnyeivel küszködve elcsukló hangon próbálta elénekelni egyik nagy slágerét. Nem sikerült, győzött a fájdalom.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Győzött a fájdalom - az énekesnő összeomlott koncertjén.
[/caption]Lily Allent kemény fából faragták. Nem olyan érzékeny lánynak ismerhettük meg, aki bármi okból is elsírja magát rajongói előtt. Most mégis így volt. Nem tudott tovább uralkodni érzelmein, és koncert közben sírni kezdett. A rajongók először arra gondoltak, hogy túl sokat ivott, vagy beszívott az énekesnő, ám később kiderült, egészen más oka volt érzelemkitörésének.



Egy ismert női magazin értesülései szerint a 24 éves énekesnő könnyeinek egy baleset az oka: pár nappal ezelőtt elesett, és csúnyán beütötte a hátát. Az azt követő napokat illetve a fellépéseket csak erős fájdalomcsillapító injekciókkal bírta elviselni.A bulikat így nem mondta le, mert azt hitte, a gyógyszer segít átvészelni a koncertekkel járó izgalmat, feszültséget és fizikai megpróbáltatást. Ám végül nem így lett: a finnországi fellépés kellő közepén a fájdalomtól zokogva hagyta félbe az egyik kedvenc nótáját…

Ajánljuk még:

- Csajpartival kezdődött a Sziget >>>

- Lily a topmodellel lazít a Sziget előtt! >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva