Sztárvilág

2009.08.08. 07:00

Életében nem nyaralt Kovács Kati!

Különös titokra került fény a kivételes hangú énekesnő életéből. Bár rengeteget utazott hosszú karrierje során, Kovács Katinak nyaralásra sohasem maradt ideje.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Soha nem nyaralt, de úgy tűnik nem is igényli.
[/caption]Az énekesnő rengeteget utazott életében. Csak éppen nem üdülés céljából. „Életemben egy napot sem voltam nyaralni – még a Balatonon sem! Nem ismerem ezt a fogalmat. Persze a koncertek, turnék során eleget utaztam, de akkor meg nem jutott időm pihenni. Több mint 40 éves pályafutásom alatt arra nem jutott energiám, hogy magánutakat szervezzek. Igaz, ez valahogy nem is vonzott. Olyan körülményes előtte bepakolni, utána kipakolni, már az előkészületekben teljesen kifáradnék” – mondta az énekesnő.

Meghódította Európát

Ha visszatekintünk a művésznő múltjára, kiderül, hogy nem csoda az ódzkodás, hiszen Kovács Kati bejárta az egész világot, kivételes hangjával számos nemzetközi versenyen kápráztatta el a közönséget.

Nemzetközi Táncdalfesztivált már 1972-ben nyert Drezdában, majd ugyanabban az évben megnyerte az írországi Country Dalok Fesztiválját is, mely az Eurovíziós dalfesztivál elődje volt! Katit a legnépszerűbb külföldi énekesnek választották az NDK-ban, az év sztárjának Angliában, de Németországban, Lengyelországban, Bulgáriában is annyira népszerű volt, hogy külön tv-show-t rendeztek vele.

Ajánljuk még:

- Ruha nélkül csúszdázott a magyar sztriptízvilágbajnok! >>>

- A gondtalan nyaralás szabályai >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva