Sztárvilág

2009.08.09. 16:11

Elhagyták a szépségkirálynőt

Dammak Jázmint elhagyták, Sandra Bullock izmosan szereti, Justin Timberlake fotóssal verekedett, Renée Zellweger elszerette Jennifer Aniston kedvesét – eheti sztárhíreinkben.

BAMA

Dammak Jázmint magára hagyta kedvese. Hosnyánszky Norbert, olimpiai bajnok vízilabdázó azonban nem szakított véglegesen a szépségkirálynővel, csupán az olaszországi világbajnokság idejére utazott el. Bár a pólósokat köztudottan rengeteg csinos lány veszi körül, Jázmin mégsem féltékeny, legalábbis ezt állítja:
„A fiúk dolgozni mentek, nem hiszem, hogy lesz idejük másra” – jelentette ki a szépség.

Megedzette az anyja

Sandra Bullock gyerekkorában gyűlölte, hogy német édesanyja állandóan erőltette a rendszeres sportolást. Hol tornaórára, hol tánctanfolyamra küldte. A színésznő ma már hálás az akkori tortúráért.
Ennek köszönheti ugyanis, hogy fizikailag kitűnő állapotban van, és jól bírja a szakmájával járó megpróbáltatásokat.

Kakaskodott a fotóssal

Justin Timberlake és egy lesifotós az egyik Los-Angeles-i szálloda előtt előadta a West Side Story bandaháborús jelenetét. Így ősbemutatónak lehettek tanúi a járókelők.
A két keménykedő csatája igazi kakaskodás volt: nem mertek egymáshoz érni, csak a szájukat jártatták. A legizgalmasabb pillanatban Justin lelökte a fotós válláról a gépet…

Férfivadászaton

Renée Zellweger kiütötte Jennifer Anistont a nyeregből, és újabban a Jóbarátok sztárjának kedvesével, Bradley Cooperral randevúzik. Egy New York-i étteremben látták őket vacsorázni, majd a párizsi utcákon andalogva kapták őket lencsevégre. Ebből akár tartós kapcsolat is lehet. Elképzelhető, hogy Bridget Jones végre az életben is révbe ér? 

Popcornos zacskóban érkezik a nagylemez

Különös ötlettel állt elő Szabó Eszter. Az egykori megasztáros ugyanis hamarosan megjelenő nagylemezét – a Colorpop!-ot - popcornos zacskóban juttatja el rajongóinak. Az énekesnő célja ezzel a nem mindennapi csomagolással többek között az is, hogy felhívja a figyelmet a környezetvédelem fontosságára. Ennek érdekében pedig azt is megígérte, hogy lemezét kizárólag biciklivel szállítják ki a megrendelőknek.

- Sztárhírek, napról-napra >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva