Sztárvilág

2009.08.09. 12:00

Fegyverraktárban él, párja mégis elveszi?

Nem titok többé: a modellből lett színésznő betegesen rajong a fegyverekért. Milla Jovovich rendező párja azonban nem fél, hatévnyi jegyesség után elveszi menyasszonyát.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Nemcsak a Kaptár című filmben, a való életben is jól bánik a fegyverekkel a modell-színésznő.
[/caption]Sohasem szerette a gyerekjátékokat a modell-színésznő. Ez most derült ki, amikor Milla – aki 21 hónapos lányával, Ever Gabóbal jelenleg otthon van – elmondta: lakásuk tele van fegyverekkel. Azt nem tudni, párja, Paul W.S. Anderson rendező mit szól neje gyűjtőmániájához, ám biztosan nincs elragadtatva attól, amit Jovovich mondott nemrég: „Nagyon sok fegyverem van otthon. Persze ez nem jelenti azt, hogy egész nap tőröket meg kardokat élesítek, de kiskorom óta nem babákat gyűjtök, hanem például ninjakardokat. Remek késeim is vannak, amelyekkel legalább olyan jól lehet uborkát és vadhúst szeletelni, mint zombikat öldösni.”

Augusztusban esküvő!

A harcias Milla párját úgy tűnik, nem taszítja a férfias hobbi, hiszen végre elveszi feleségül a gyönyörű színésznőt. A Jeanne d''Arc - Az Orléans-i szűz, a Kaptár és az Ötödik elem sztárja ugyan már hat éve igent mondott kedvesének, de az esküvőjük valódi időpontját csak most tűzték ki.

Először 2007-ben akartak egybekelni, de akkor a színésznő elhalasztotta a kézfogót, az új dátum pedig augusztus 22. „Egy igazán meghitt szertartás lesz, klasszikus spanyol zenészekkel az otthonunkban, Hollywood Hills-en. Paul családja ideutazik Angliából.” – mondta el Milla, akinek ez már a harmadik házassága lesz. Először 16 évesen ment férjhez Shawn Andrews színészhez, később pedig a világhírű francia rendezővel, Luc Besson-nal állt oltár elé 1997-ben.

Ajánljuk még:

- A verekedős sztár - képekkel >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva