Sztárvilág

2009.08.28. 15:52

Geronazzo Luluként „gyűjti az élményeket”

A nagyszájú asszony nem szégyelli, hogy a kölcsönös szimpátia okán nyújtott szexuális szolgáltatásokért juttatásokat is elfogad. Úgy véli, ez messze van a prostitúciótól.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Mária szabadnak érzi magát, és buzgón gyűjti az élményeket...
[/caption]Lulu néven hirdeti magát egy internetes oldalon Geronazzo Mária. A nem éppen szemérmességéről elhíresült hölgy az adatlapján részletesen leírja, milyen extra szolgáltatásokat vállal. Geronazzo hirdetéséből kiderül, ha a megrendelő szeretné, akár az arcára is ül, sőt, különféle segédeszközök használatától sem riad vissza, és még csókolózik is, ha igény volna rá. Az asszony, Mária szerint semmi szégyellnivaló nincs ebben. „Én leginkább élménygyűjtőnek nevezném magam. Több házasságon vagyok túl, két gyermekem van, és nem egyszerű élet a hátam mögött. Megengedhetem magamnak ezt a fajta szabadságot.

A „művésznő” elmondta, előfordul, hogy szerelemből fekszik le valakivel, de ha ez éppen nem adatik meg, akkor elég a kölcsönös szimpátia is. Mindezért cserébe persze ajándékot vagy juttatásokat is elfogad. Ha ezt kurválkodásnak nevezik Magyarországon, nem is tudom, hova tartunk.” – nyilatkozta egy internetes portálnak Mária.

Ajánljuk még:

- Csalódott a magyar nőkben Geronazzo Mária!  >>>

- Geronazzo Mária toplistás Amerikában >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva