Sztárvilág

2009.08.11. 11:23

Gombos Edina pénz nélkül maradt!

Hónapokig nem kapta meg az őt illető állami támogatást Gombos Edina. Hírek szerint a hivatalban csak tolták az ügyet. A műsorvezető és családja pedig egy fizetésből volt kénytelen megélni.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Edina és Alberto szerelme most teljesedett ki igazán.
[/caption]Három munkahelyen is dolgozott Gombos Edina, mégis kislánya, Miranda születése után 10 hónapig nem kapta meg az őt illető, ilyenkor szokásos pótlékokat. A Blikk szerint emiatt a műsorvezető és családja kellemetlen helyzetbe került, hiszen férje, Alberto, fizetéséből kellett idáig megélniük.

– Elszörnyedtem, hogy mi lenne velem, ha most egyedülálló édesanya lennék. Akkor éheznénk, és kölcsönökért kellene kuncsorognom, hogy megélhessek az újszülött babámmal. Az első három hónapban így is a férjem, Alberto fizetéséből éltünk – mesélte Edina a Blikknek.



Munka nélkül

Még jó, hogy a műsorvezető kubai származású férjének sikerült elhelyezkednie, hiszen amikor Magyarországra költözött szerelméhez, sokáig nem talált állást. Hírek szerint Alberto egy óvodában kapott állást, ahol angolt tanít a kicsiknek. A szerelmesek boldogsága tehát határtalan, és úgy tűnik, hogy most már anyagilag is rendeződtek ügyeik.

Ajánljuk még:

- Kislánya pelenkázóágyán szexel Gombos Edina! >>>

- Gombos Edina aggódik a jövő miatt >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva