Sztárvilág

2009.08.06. 09:32

Kiszel Tünde levetkőzött!

Bár Kiszel Tünde mindig kaján mosollyal az arcán szabadul meg évről-évre ruháitól és készíti el fehérneműben naptárját, arra azonban még nem volt példa, hogy anyaszült meztelenül álljon a kamerák elé. Ezzel most sincs másként, egyszer azonban már előfordult vele, hogy pucéran flangált boldog-boldogtalan előtt.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Tünde ódzkodik a pőre valóságtól.Azt vallja, egy falatnyi ruhadarab izgalmassá teszi a nőt.
[/caption]Tény, hogy maga a vetkőzés nem áll távol hazánk egyik legfoglalkoztatottabb celebjétől. Anyaszült meztelenül azonban még nem sokszor láthattuk, csak a szemfülesebbek. Tünde ugyanis bevallotta az RTL bulvárnak, hogy egyszer már volt nudista strandon:
– Ez még évekkel ezelőtt történt, de nem éreztem jól magam. Feszélyezett az a közeg, mert elég régimódi és konzervatív vagyok. Ráadásul nem találtam túl esztétikusnak,hogy „löttyedt” testű öregurak is úgy mászkáltak, ahogy Isten megteremtette őket. Ott nem kezdtek ki velem, hiszen mindenkinek természetes volt a meztelenség” – magyarázta a szőke szirén.

Tiltott popsi

Tünci azóta nem járt nudista strandon, elmondása szerint monokinizni azonban még most is nagyon szeret.

– Nem szeretem, ha látszódik a csík, de a bugyimat nem veszem le soha. Egyrészt szeretem látni, mennyit barnultam, másrészt az a falatnyi ruhadarab kell ahhoz, hogy az ember szexis és izgalmas legyen – vallja az egykori „tuttifruttis”, aki kislányával gyakori vendégei forró nyári napokon a strandoknak.

Ajánljuk még:

- Kiszel Tündéért odavannak a török férfiak! >>>

- Kiszel, Karda és az élvonal - képgalériával >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva