Sztárvilág

2009.08.08. 11:00

Madonnának nem jó a használt deszka?

Megnyugodtak a kedélyek a Madonna koncerttel kapcsolatban: a szupersztár mégis a Kincsem parkban lép színpadra. Most inkább furcsa kívánságain borzolják a kedélyeket: a fertőtlenített mosdókba például új wc-deszkát kér.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Madonna 1996 óta nem járt nálunk. Akkor az Evita forgatása hozta Budapestre.
[/caption]A maximalizmusáról híres énekesnő ezúttal is hozza a formáját: bár a szervezők szerint a könnyebb esetek közé tartozik, saját stábját mindenhová magával viszi. A hűséges kíséretből nem maradhat ki a sminkes, a szakács és a masszőr sem…

Profi szakértőgárda kíséri

Madonna az étkezésére is nagy gondot fordít – bárhol is lép fel, ragaszkodik évek óta megszokott makrobiotikus étrendjéhez, melyet stábja segít neki elkészíteni és lehetetlent nem ismerve beszerezni az alapanyagokat. A popdíva meglehetősen sok embert hoz magával – a színpadon 8 tagú kísérőzenekar, 4 vokalista, 20 táncos és egy 4 tagú roma-orosz zenekar is kíséri majd az énekesnőt. A show gigantikusnak ígérkezik: 80 kamion hozza majd a technikai berendezéseket, melyen 300 ember dolgozik, a hatalmas színpadot pedig öt napig építik majd.



Fertőtlenített, vadonatúj wc-ket kér

Bár a sztárok általában öltözőikbe kérnek furcsábbnál furcsább dolgokat, Madonna a vizesblokkot illetően állt elő furcsa kívánsággal: minden stábtag számára külön fürdőszobát kért, melyeket természetesen alaposan fertőtleníteni kell, sőt: a fajanszokra teljesen új deszkákat kell felszerelni.

Ajánljuk még:

- Külön ágyban a furcsa pár! >>>

- Magyar labdarúgás – Madonna: 1:0 >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva