Sztárvilág

2009.08.13. 11:13

Mary Zsuzsi kénytelen letenni a poharat

Bár szakításról szóltak a hírek, kiderült, hogy a mai napig jár Mary Zsuzsihoz a 40 évvel fiatalabb fiúja. A volt férj szerint mindenről az ital tehet, ám most felcsillant a remény, hogy Zsuzsi elkezdi az elvonókúrát.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Az ital segítségével könnyebb elviselni a művészek életformájával járó stresszt.
[/caption]Olyannyira aggódik az énekesnőért Klapka György, hogy a feleségével együtt a napokban orvost hívott hozzá. A megbeszélés azzal záródott, hogy Zsuzsi a napokban felkeresi a rendelőjében az orvost, és elvonókúrába kezd. Klapka úr szerint ugyanis a volt feleségén már csak az segíthet, ha végre leszokik az italról. A vállalkozó úgy véli, ha volt neje nem inna, a múltkori rosszullétét is valószínűleg megúszhatta volna. A napokban ugyanis aggasztó hírek jelentek meg az énekesnőről. Zsuzsit hiába keltegették, nem tért magához, és mentőt kellett hozzá hívni.

„Nincs semmiféle ügyvéd…”

Szerencsére azonban kórházba sem kellett szállítani, otthon látták el. Vajon lelki dolgok is szerepet játszhattak rosszullétében? „Biztosan, hiszen minden kihat mindenre. Az is, amit megeszünk, az meg pláne, amit megiszunk!” – mondja a volt férj. Az utóbbi időben az énekesnő feje fölött összecsaptak a hullámok. Egyes híresztelések szerint szakított 40 évvel fiatalabb szeretőjével, és ma már egy jó módú ügyvéd a szerelme. Volt férje, akinek a házában a mai napig lakik, ezt határozottan cáfolja.

Ugyan kérem, semmi nem igaz ebből! Zsuzsi nem is ismer egy ügyvédet sem, nem hogy ügyvéd szerelme legyen! Megmondom én, hogy a mai napig ez a Tomika gyerek járogat ide! Éjszaka, amikor azt hiszi, hogy senki nem látja, akkor lopakodik be Zsuzsihoz, és kora hajnalban, ahogy jött, ugyanúgy ki is lopakodik. Bármennyire is mondta Zsuzsi, hogy szakítottak, semmi nem igaz ebből! Tomika költözése is csak színjáték volt! – meséli Klapka György.

Pierre, a vörös Coquillard

Vajon mi visz arra egy ismert énekesnőt, hogy szakításról beszéljen, amikor ugyanúgy jár hozzá a szeretője? A volt férjének erről is megvan a véleménye. „A rum tette ezt s az átkozott likőr ez volt Pierre, a vörös Coquillard” – válaszol Klapka György a Villon idézettel. Pedig voltak, akik azt gondolták, most, hogy Németországból itthon van Zsuzsi fia, az énekesnő nem nyúl a pohárhoz. Ám Klapka úr szerint most annyi a különbség, hogy a fiával együtt teszi ugyanezt. Jogosan merül fel hát a kérdés, hogy nincsen senki a családban, aki megrázná Zsuzsit, és azt mondaná neki, hogy ne tovább?

„Dehogy nincsen! A feleségem és én! – mondta Klapka úr. – Tegnapelőtt ezért hívtunk orvost Zsuzsihoz, és próbáltunk beszélni a fejével. Azt mondta, belátja, hogy ez nem mehet így tovább. Megígérte, hogy a héten felkeresi az orvost, és ezzel elkezdődne a kezelése. Adja ég, hogy ez így történjen, és sikerüljön letennie a poharat!”

Terefere

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva