Sztárvilág

2009.08.02. 13:00

Megúszta a börtönt a 24 agresszív sztárja!

Bezúzta egy divattervező orrát a meglehetősen heves vérmérsékletű Kiefer Sutherland. Az áldozat azonban hallgat, mint a sír.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A sikeres színész sokszor nem tudja féken tartani lobbanékony természetét.
[/caption]Kiefer Sutherlandnek ezúttal szerencséje volt. Nemrégiben Jack McCollough divattervező feljelentette, mondván egy New York-i éjszakai bárban Kiefer fejbe vágta és az orrát is eltörte. Aztán néhány nappal később közös közleményt adtak ki, mely szerint elrendezték a vitát egymás közt. A rendőrség mégis hivatalból eljárást indított az ifjabb Sutherland ellen könnyű testi vádjával. Most azonban váratlanul bejelentették, kénytelenek voltak az eljárást beszüntetni az „áldozat együttműködésének hiányában”. Ami szimplán annyit jelent, hogy a divattervező nem volt hajlandó tanúvallomást tenni a hatóságok előtt. Rossznyelvek szerint a filmsztárnak - aki ült már ittas vezetésért - mélyen a zsebébe nyúlt a hallgatásért...

Jack Bauerként is szedi áldozatait

Egy internetes felmérés szerint nemcsak a divattervező, hanem milliók estek áldozatul – legalábbis képletesen – a filmsztárnak. Több mint 3 ezer online válaszadó részvételével elkészítették ugyanis a leginkább függőséget okozó sorozatok listáját, ahol az első helyen Kiefer Sutherland akciódrámája, a 24 végzett, megelőzve a második helyezett Lost-ot, és a még dobogós Jóbarátokat.

A 10 leginkább függőséget okozó széria:

1. 24 – 19%
2. Lost – 17%
3. Jóbarátok – 10%
4. Hősök – 9%
5. Drót – 7%
6. Ki vagy, doki? – 6%
7. CSI – 5%
8. A szökés – 4%
9. Maffiózók – 3%
10. Szex és New York – 2%

Ajánljuk még:

- Jack Bauer visszatér! - képekkel >>>

- Kiefer Sutherland bocsánatért könyörög! >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva