Sztárvilág

2009.08.31. 15:29

Milliókkal tartozik a Bagi-Nacsa páros?

Hajdú Péter szerződésszegés miatt 52 millió forintos pert indított a Bagi-Nacsa páros ellen. A bíróság első fokon a producernek adott igazat.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Kemény menet előtt áll az összeszokott páros.
[/caption]Hajdú Péter 2006-ban szerződtette a humorista párost egy szilveszteri műsor erejéig, de a nagy sikerre való tekintettel egy tíz műsorból álló Bagi-Nacsa sorozatra is „felfogadta” őket. Az első forgatáson azonban sem Olivér, sem Iván nem jelent meg, ehelyett a TV2 nézőit szórakoztatták. Hajdú szerint a műsor, amivel előálltak, igencsak hasonlított ahhoz, mint amit ő tervezett az ATV-n. A producer ennek okán pert indított a humorista páros ellen, de elmondta, nincs benne semmiféle rosszindulat sem pedig harag, ez csupán „jogi ügy”.



A bíróság Hajdúnak adott igazát

A bíróság első körben Hajdú Péter javára döntött, vagyis hogy a Bagi-Nacsa páros valóban szerződést szegett: „Ez az ítélet egyelőre arról szól, hogy van jogalapja a követelésemnek. Arról, hogy a több tízmilliós kárnak hány százaléka térül majd meg, egy következő bírósági ítélet dönt majd” – mondta el az ügyről Hajdú Péter. Bagi Ivánnak és Nacsa Olivérnek jelenleg egyik csatornával sincs élő szerződése, s csupán annyival kommentálták a történteket, hogy ők úgy tudják, a jelenlegi döntés csupán állásfoglalás volt a bíróság részéről, még semmi sem dőlt el.

Ajánljuk még:

- Miért perlik Hajdúék Bagit és Nacsát? >>>

- Kilépett a 100-asok klubjából Bagi Iván! >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva