Sztárvilág

2009.08.29. 11:00

Mónika újra boldog!

Hazánk egyik legnépszerűbb műsorvezetője nem tétlenkedett az elmúlt hónapokban. Vállalkozásait irányította, és nyaralni is volt családjával. Hétfőtől pedig újra a munkáé a főszerep.

Kiskegyed Online

Hétfőtől újra képernyőn a Mónika Show. Az ország legnépszerűbb kibeszélő műsora visszatér a nyári szünetről és újra igyekszik megoldást nyújtani hétköznapi emberek nem mindig hétköznapi problémáira.

- Készen állok a kihívásokra, újra belevetem magam a televíziós munkába. Nagyon jó csapat a miénk, a szerkesztő kollégákkal együtt úgy érzem, olyan adásokat sikerült létrehoznunk, amelyek majd számot tartanak a nézők érdeklődésére. A jövő heti adások sem szűkölködnek szívszorító, drámai, vagy éppen megdöbbentő történetekben. Hétfőn például egy nagymama próbál választ találni arra a kérdésre, miért hagyta el két unokáját a menye tizenegy évvel ezelőtt és miért neki kellett felnevelni a hátrahagyott kicsiket, akik a stúdióban már meg sem ismerték édesanyjukat. Anyaként nehezen tudom feldolgozni ezeket a találkozásokat – mesélte Mónika.

Élménydús vakáció

Bár nyáron szünetelt a Mónika-show, a műsorvezető nem ült otthon tétlenül. Vállalkozásainak ügyeit intézte de azért jutott idő a vakációzásra is. - Anyukámmal és a lányokkal sokat voltunk a Balatonnál, sőt Vikivel kettesben Németországba is elutaztunk egy barátnőmhöz. Mivel a lányom ódzkodik a repüléstől, a kérésére vonattal mentünk. Számomra is élmény volt az út, a vonat tisztasága és a kényelem. Tíz nap alatt bejártuk Münchent és környékét, nagyon sokat kirándultunk. – idézte fel nyári élményeit a műsorvezető.



A lányok is sokat változtak

Mónika nagyobbik lánya, Viki már gimnázium második osztályában megy szeptembertől. A kis Olívia Johanna pedig igazi nagylánnyá vált a nyáron.
- Augusztus 11-e nagy nap volt a család életében: Olívia elkezdett beszélni! Emlékszem, az Üzenet ment az RTL Klubon, Karinthy Márton beszélt. A kislányom rámutatott a tévére és kimondta az első értelmes szót: “BÁCSI”. Azóta megállíthatatlanul beszél, természetesen mindent ismétel, amit mi mondunk, így aztán nagyon oda kell figyelni, mit beszélünk előtte – mondta mosolyogva Mónika.

Mónika szerelmes

A műsorvezetőnő majd kicsattan a boldogságtól, aminek pletykák szerint egy új szerelem az oka. Mónika februárban szakított Mukli Gyulával, azóta szinglin élte mindennapjait. A hírek szerint azonban megint akadt egy udvarlója. Egyelőre azonban homály fedi a titkos lovag kilétét. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva