Sztárvilág

2009.08.24. 10:46

Nincs visszaút, elválik a színészpár!

Többször bejelentették már, hogy befejezik házasságukat, aztán mégis együtt maradtak. Az idő azonban újfent azt igazolta: nem megy együtt.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A negyedik kísérletre sem sikerül?
[/caption]Újra beadta a válókeresetet Robin Wright Penn. Sean Penn felesége a minden problémára ráhúzható kibékíthetetlen ellentétre hivatkozik. Valószínűleg maguk sem tudják, mit akarnak egymástól, hiszen bohózatba illő váláskeringőn vannak már túl.

Se veled, se nélküled

Két évvel ezelőtt került először válságba a házasságuk, akkor is az asszony kezdeményezte a válást. Aztán fordult a kocka, 2008 tavaszán az Oscar-díjas színész ragaszkodott a különköltözéshez, de később – feleségéhez hasonlóan – visszavonta a keresetet. Újabb egy év múlva, 2009 áprilisában járt a pár legutóbb a bíróságon, újra a férj akart válni. Egy hónapon belül meggondolta magát. Pedig Sean látszólag mindent megpróbált, még egy filmszerepet is lemondott a közelmúltban, hogy több időt tölthessen családjával.

A hírek szerint azonban kevés volt a gesztus, és ezúttal komoly a szándékuk. Olyannyira, hogy már meg is megállapodtak 16 éves fiuk, Hopper Jack megosztott felügyeletéről, és a közös vagyonról. A házaspárnak két közös gyermeke született: lányuk, Dylan Frances 18, fiuk, Hopper Jack 16 éves.

Penn-t látszólag nem érdekli

A férj – talán, mert megszokta már – nem igazán bánkódott a legújabb válókereset miatt. Vagy, ha mégis, akkor furcsa módját választotta a vigasztalódásnak. Két mindenre kapható hölgy társaságában enyelgett az éjszakában. A szemtanúk szerint az éjszakai pillangóknak tűnő lányok nem búcsúztak el korán a színésztől, hanem folytatták a közös programot…

Ajánljuk még:

- Megint botrányos válásnak néz elébe a színész! >>>

- Szinetár Dóra dilemmája: Válni vagy maradni? >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva