Sztárvilág

2009.08.07. 15:06

Popcornos zacskóban postázzák Szabó Eszter új albumát

Szabó Eszter új albuma a zenei csemegén túl számtalan egyéb meglepetéssel is szolgál a rajongóknak. Boltban például nem is kapható.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A vagány anyuka kitett magáért, igazi zenei csemegével állt elő.
[/caption]Megjelent Szabó Eszter legújabb albuma, melyen azok a dalok is szerepelnek, melyeket nemrég egy világméretű amerikai dalszerző versenyen is díjaztak. A lemez a Colorpop! címet kapta, mellyel az album műfajára is utal az énekesnő. Az egykori megasztáros egyedülálló módon olyan nagylemezt készített, melynek minden dala eltérő zenei stílusban íródott, így szerepelnek rajta folk-elektro, punk, jazz, gospel, rockabilly-metál dalok, gyönyörű balladák, népdal, vokális szerzemény, illetve számtalan más, igényes és izgalmas zenei különlegesség is.

Gospelkórustól a metálig

A korlátozott példányszámban megjelenő lemez legfontosabb ismertetőjegye, hogy a zenei kuriózuma mellett minden darabja dedikált, s bolti forgalomban nem kapható. A Colorpop!-ot a rajongók kizárólag az énekesnő holnapján keresztül, csak a készlet erejéig rendelhetik meg. Az aranylemezes Szabó Eszter szerzőtársa ezúttal is párja, a szintén megasztáros Kontor Tamás volt, kinek egyik szerzeményét nemrég a Song Of The Year elnevezésű világversenyen az öt legjobb country dal közé választották.

Az univerzális zenész-dalszerző egyébként maga játszotta fel a lemezen hallható összes hangszert, a doboktól a gitárokon át a billentyűsökig. Az albumon izgalmas duettek is szerepelnek, egy hatalmas gospelkórus kíséri Szabó Eszter Farkas Zsófival közös számát, s a szabadságról megható metálban énekel az énekesnővel Zalatnay Sarolta.

Biciklisek szállítják ki a bezacskózott lemezt

További érdekesség, hogy a környezettudatosság jegyében kartontokba csomagolták az albumot és popcornos zacskóban szállítják házhoz a megrendelők számára, ezzel is az újrahasznosítás lehetőségeinek sokféleségére hívják fel a figyelmet. A környezetvédelem érdekében az énekesnő azt is vállalta, hogy boltokban nem terjeszti új lemezét, hanem a környezetszennyező teherautók helyett kerékpáros és tömegközlekedéssel járó postások szállítják ki lemezeit.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva