Sztárvilág

2009.08.17. 16:00

Réka harmadszor is plasztikáztatna!

Rubint Rékának sokáig kisebbségi komplexusa volt, ezért vállalta már kétszer a plasztikázást. Most azt mondja, harmadszor is kés alá fekszik, amint szükségesnek látja.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Mellein kívül minden idomát kemény munkával faragta ilyen formásra a bomba alakú édesanya.
[/caption]Rubint Réka életét sokáig megkeserítette, hogy nem volt elégedett önmagával. De míg az emberek nagy többsége az alakjával nincs megelégedve, Rékának csupán mellmérete okozta a legnagyobb fejtörést – árulta el Schobert Norbi a Napi Ásznak. Réka végül is átesett a műtéten, s Norbi szerint felesége önbizalma is megnőtt azáltal, hogy nagyobbak lettek a mellei.

Az update király bizonyos kereteken belül egyetért a beavatkozással. Úgy véli, ha egy nő ettől képes felemelt fővel végigmenni az utcán, ám legyen. Szerinte a műtét nem sokban különbözik a sminkeléstől (hacsaknem abban, hogy lényegesen költségesebb…). Kislánya, Lara esetében azért szigorúbb a kétgyermekes apuka: amíg el nem éri a felnőttkort, addig mindenképpen tiltani fog mindennemű beavatkozást, de ha túl van a 18-on, nem tud majd mit tenni. Réka egyébként az újságnak azt is elmondta: ő soha nem titkolta, hogy mellkorrekción esett át, s amint szükségét érzi, nem fogja szégyellni azt sem, hogy harmadszor is a sebészekre bízza magát. De csakis és kizárólag méretnövelést vállalna be: Kisebbítést semmi pénzért sem – mondta. Véleménye szerint ezt csak az értheti, aki hasonló komplexusokkal küzdött, mint ő.

Ajánljuk még:

- Norbi és Réka kamerák előtt csinálja >>>

- Rubint Réka csak a szexszel foglalkozik? >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva