Sztárvilág

2009.08.23. 07:00

Soha többé nem akar sorozatszerepet

Nem kevés színpadi alakítással, és hét évvel a szappanopera után Erdélyi Tímea egy kicsit még mindig Tilda. Akkor is, ha ő ezt már nem szeretné.

Kiskegyed

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Soha többé nem akar sorozatszerepet!
[/caption]Bár hét évvel ezelőtt szerepelt a Barátok közt sorozatban, és akkor is csupán három évet, és Erdélyi Tímeát még ma is sokan azzal a szereppel azonosítják. Mára diplomás színésznő lett, számtalan színházi szerepet tudhat maga mögött, és már bosszantja, ha az utcán Tildaként szólítják le.



– Mindig Kulka János példája van előttem – meséli a fiatal tehetség. – Ő sokkal hosszabb ideig szerepelt a Szomszédokban, és bár nem egyik napról a másikra, de csak le tudta vetkőzni Mágenheim doktor szerepét. Bízom benne, hamarosan ez az én esetemben is be fog következni. Szerencsére egyre kevesebben ismernek fel az utcán, mint egykori sorozatszereplőt. Nem bántam meg azt az időszakot, de most úgy érzem, ha ma kérnének fel egy ilyen munkára, nemet mondanék.

Ajánljuk még:

- Arany seprűt kapott a könnyezve búcsúzó Magdi anyus >>>

- Nincs több Barátok közt >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva