Sztárvilág

2009.08.20. 07:00

Széles Iza elárulta: függő!

Széles Iza felvállalta szappanopera-függőségét. A szépség egészen egyszerűen él-hal a cselekmény- és szerelemdús brazil egyvelegekért.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Iza kedves lány: sokkal jobban szeret adni, mint kapni.
[/caption]A Megasztárban feltűnt fiatal énekesnő nem csinál titkot belőle: él-hal a sorozatokért. No, de nem akármilyenekért: csupán a romantikus, szövevényes szerelmi kapcsolatoktól cseppet sem mentes epizódok jönnek be neki.

Szomorú, hogy vége

Iza ezt a Cool tévé egyik délutáni adásában vallotta be töredelmesen. A fiatal énekesnő Zimány Lindával éppen egy nemrég véget ért sorozat történéseit boncolgatta, eközben vallotta be, hogy valósággal függ az ilyen sorozatoktól. Ha egybe belekezd, már nem bírja abba hagyni. Vajon a nem kevés munka mellett hogy marad erre ideje?



Elfoglalt szülinap

Rengeteg tenni valója akad az egzotikus szépségű énekesnőnek, aki ráadásul nemrég ünnepelte születésnapját is. Pontosabban ünnepelte volna, ha lett volna rá ideje. Manapság azonban rengeteget dolgozik, fellépésekre hívják. Így történt ez a szülinapján is, ezért nem maradt ideje a megemlékezésre. Iza azonban nem bánkódik, hiszen - egyik interjújában őszintén bevallotta - sokkal inkább szeret ajándékozni, mint ajándékot kapni. Így őt leginkább az tartja lázban, ha egy-egy családtagjának, barátjának van születésnapja, és készülődhet rá.

Ajánljuk még:

- Szexi játék a színpadon Széles Izával! >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva