Sztárvilág

2009.08.01. 13:00

Szomorú időszakot él meg a zenészpár!

Buli, koncert, tánc kifulladásig. Nagyjából így néz ki az ismert zenészpár, Josh és Jutta élete mostanság. A fiatalok ugyanis annyi meghívást kaptak a nyári hónapokra, hogy vakációzni már nem is marad idejük. Emiatt pedig egy kicsit szomorúak!

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Csak a munka, meg a munka! Szerencsére azért élvezik.
[/caption]Gazdasági válság ide vagy oda, Josh és Jutta ezen a nyáron sem tud pihenni. Annak természetesen minden zenész örül, ha sok helyre hívják fellépni, de mint mindenki, azért ők sem bánnának egy kis nyári pihenést, strandolást.

Nem a pénz miatt marad el a nyaralás

- Igaz, 2009-ben megígértük magunknak, hogy egy kis nyári pihenést beiktatunk, de úgy látszik ez nem fog teljesülni, hiszen az idei nyarunk is teljes egészében megtelt fellépésekkel – nyilatkozta a Viva Televíziónak Josh. - Bár ez is azt mutatja: a csapat egyre népszerűbb! Viszont egyfelől szomorúak is vagyunk egy kicsit, hiszen idén is kimarad a barátokkal eltöltött pihenő.

Sebaj, járjuk az országot, na meg a határon túli felkéréseket is nagy szeretettel teljesítjük, a napozással egybekötött lazítás pedig egy picit megint csúszik…- zárta az énekes.

Talán azért egy kevés idő kijut a vízpartból a duónak. Josh és Jutta ugyanis a nyári vízparti partik kihagyhatatlan sztárjai, így két koncert között talán jut egy kis idő a csobbanásra is.

Ajánljuk még:

- Magyar labdarúgás – Madonna: 1:0 >>>

- Lenny Kravitz beleszeretett Farkas Zsófiba? >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva