Sztárvilág

2009.08.19. 15:06

Tahi Tóth László nem adja fel!

Izmot épít és feneket formál Tahi Tóth László. No, nem férfiúi csáberejét szeretné még inkább felturbózni, hanem legújabb szerepe kedvéért csinosítja magát.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Tahi Tóth László töretlen lelkesedéssel és akarattal készül szerepeire.
[/caption]Fut, erősít, hasizmot épít, és jobban odafigyel az étkezésére Tahi Tóth László. A művész eddig is nagy sportoló hírében állt, ám ezúttal sokkal többet mozog az eddig megszokottnál.

Egy őrült naplója


László az ősszel kezdődő, Egy őrült naplója című előadás főszerepére készül ilyen nagy lelkesedéssel. Bár az előadás kezdéséig még van egy kis idő, a színész egy percet sem hagy kárba veszni. Már most nekiállt az edzésnek, hogy a legjobb kondícióban állhasson a nézők elé ősztől.

 

Sport a mindene

A színész szerint egy olyan szakmában, mint az övé, nagyon nagy figyelmet kell fordítani a testedzésre. Nem elég egészségesen táplálkozni, a testmozgásra is nagy hangsúlyt kell fektetni. Ráadásul a színházba egyre több és több fiatal színész érkezik, akik még nagyon jó kondiban vannak. Többek között azért is érdemes edzeni, hogy az „öregek” is versenybe tudjanak maradni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva