Sztárvilág

2009.08.16. 07:00

Tatár Csilla elkapta a sertésinfluenzát?

A Máltán töltött két hét után itthon edz a félmaratonra a TV2 csinos műsorvezetője. Tatár Csillának van mit behoznia, hiszen a szigetországban napokig 40 fokos lázzal feküdt.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Csilla jobban van már, de Máltán napokig 40 fokos láz gyötörte.
[/caption]Két hosszú hét után végre ismét magához ölelhette feleségét Gönczi Gábor. Csilla ugyanis nyelvtanulás céljából Máltára utazott, ahová férje nem kísérte el. A máltai férfiak legnagyobb örömére, hiszen az ifjú sztár nagy népszerűségnek örvendett a szigeten. Semmi esélyük sem volt azonban, hiszen Csilla fülig szerelmes párjába. A TV2 csinos műsorvezetője, aki egyébként is rendszeresen fut, hazatérve még keményebb edzésekbe kezdett, ugyanis szeptember 6-án, a fővárosban megrendezett Nemzetközi Félmaratonon indul. Ráadásul Csillának ráadásul van egy kis elmaradása is, amit be kell hoznia.

Külföldön döntötte le a kór

– Egész életemben sportoltam, de az utóbbi hetekben elmaradtak az edzések. Egy hónapot töltöttem Máltán, nyelviskolában, és ott ledöntött a lábamról az influenza. Napokig 40 fokos lázzal feküdtem. Az is elképzelhető, hogy a H1N1 vírust kaptam el, mert a tüneteim teljesen megegyeztek a sertésinfluenzáéval. Most már, szerencsére, teljesen jól vagyok. Naponta úszok, futok. Persze nem vagyok olyan tehetséges, mint egy élsportoló, de bízom abban, hogy behozom a lemaradásomat az óriási akaraterőmmel.

Kiskegyed

Ajánljuk még:

- Furcsa pár! Gönczi Gábor különös ajándéka >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva