Sztárvilág

2009.09.25. 10:55

Amit nem bírunk a nőkben!

Bizony, van néhány női szeszély, amit nehezen tolerálnak a magyar férfiak. Néhány híresség őszintén vállalta véleményét.

Kiskegyed Online

Ha egy nővel szakítanak, gyakran értetlenül áll az események előtt. Nem érti, miért, mi volt a baja vele, hisz a férfiak többsége nem szívesen beszél a lelkéről. A Kiskegyed megkérdezett néhány ismert pasit, ők milyen női tulajdonságoktól riadnak meg.

Gesztesi Károly – Nem kér a káromkodásból

- A tisztátalanság zavar leginkább - ezt mind a külsőre, mind a belsőre értem. Ha primitíven beszél, ha trágár szavakat használ, és ha buta. Mióta letettem a cigit, azt sem tudom elviselni, ha egy nő dohányzik, taszít a bagószag.

Dobrády Ákos – Plázacicák kíméljenek!

- Az nagyon nem teszik, ha sok ékszert hord egy nő, ha minden ujján gyűrűk vannak, ha tele van aggasztgatva nyakláncokkal, ha műkarmai vannak. Nekem nem jönnek be a plázacica típusú lányok. Én a természetességet kedvelem, minden, ami ezzel ellenkező, az engem zavar. Mondjuk, ha megjátssza magát, törvénytelenül nevet, és nincs egy igaz mozdulata, őszinte mondata.

Gergely Róbert – Egy nő legyen házias!

- Nem nézem jó szemmel a nagyon pletykás nőket, de azt sem fogadom el, ha nem házias! Praktikusnak tűnik, de elfogy a türelmem, mikor a nők bankkártyával fizetnek… Ha elmegyek vásárolni, tudatosan olyan sorba állok be, ahol kevés nő van. Tapasztaltam párszor, ha többségben hölgyek állnak a sorban, bankkártyával fizetnek, nemegyszer elfelejtik a kódot, akkor elkezdenek telefonálgatni, hogy "szívem, hogy is kell, mit is kell…" Rettenetesen feltartják a sort, ezért inkább olyan helyen fizetek, ahol férfiak állnak többen. Sok időt megspórolok ezzel. Külsőre pedig az ápolatlanság zavar.

Koós János – Ha olyan, mint egy hordó...

- Ha fociellenes! Mikor megnősültem, egyet kértem a feleségemtől: Csak azt ne mondd, hogy ne menjek ki aFradi meccsre! Megfogadta, ilyen nem fordult elő 37 éve! Amikor az utcán végigmegyek, gyakran megakad a szemem, és elcsodálkozom, főleg a fiatal lányokon, mikor hátulról úgy néznek ki, mint egy hordó!

Kolovratnik Krisztián – Meztelenkedni a hálószobában kell

- Aki az utcán, a szórakozóhelyen nagyon kidobja magát. Nem attól lesz egy nő vonzó, ha a fél melle kilátszódik a blúza alól, és fenekét is alig takarja a miniszoknya. Én ebben konzervatív vagyok, úgy gondolom, a bájait a hálószobában mutassa meg - a párjának.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva