Sztárvilág

2009.09.21. 17:50

Bombameglepetés! George Clooney megnősül

Fülig szerelmes a nők bálványa – szólt a fáma hónapok óta. Nos, az érzelmek nem csitultak, sőt! George Clooney elveszi csinos barátnőjét!

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Nem várja meg az ötödik ikszet! Még idén megnősül az örök agglegény.
[/caption]A világ talán legelszántabb agglegénye feladja elveit. George Clooney megházasodik! Nem is akármilyen határidőn belül. A sármőr ugyanis elhatározta, hogy még karácsony előtt oltár elé vezeti kedvesét.

Olasz lapértesülések szerint a 30 éves Elisabetta Canalis a MSC Fantasia nevű luxushajón mondja ki a boldogító igent a népszerű színésznek . A 23 emeletes hajón 1637 kabin, négy étterem, egy színház és több mozi szolgálja az utasok kényelmét. A pár állítólag kétszáz vendéget akar meghívni a házasságkötésre. Várhatóan Clooney legjobb barátai – Brad Pitt, Matt Damon, Julia Roberts, Cindy Crawford, és Michael Douglas – is ott lesznek az esküvőn, amelyre a tervek szerint a nyílt tengeren, Portugália közelében kerül sor.A „tengeri akció” azt is szolgálja, hogy a nagy horderejű eseményről ne készíthessenek fotót a paparazzók.



A 48 éves Clooney és a szardíniai születésű tévébemondó-színésznő júliusban talált egymásra. Az olasz sajtó értesülései szerint Rómában estek szerelembe, azóta sok időt töltenek a színész Comói-tónál álló villájában.

Ajánljuk még:

- Clooney kiáll a szexuális zaklatással vádolt barátjáért! >>>

- Izgató férfiak Hollywoodból - képgalériával >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva