Sztárvilág

2009.09.10. 17:30

Csak egy éjszaka volt!

A magyar hírességek sem szentek, bizony velük is előfordult, hogy belementek egyéjszakás kalandba. Van, aki ezt vállalja, s olyan is, aki nem.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Vannak sztárok, akik bevallják, s vannak akik nem. Az egyészakás kaland szigorúan magánügy.
[/caption]Dundika: Kimaradt az életemből

- Bármilyen meglepő, nekem soha nem volt részem ilyen kalandokban. Sok olyan lányt ismerek, akik beszámoltak ilyen élményeikről. Tény és való, hogy megvan a maga előnye ezeknek az egyéjszakáknak, de én nem voltam rá soha kíváncsi. 26 évesen öt férfi volt az életemben, és egyik sem futókaland. A tartós kapcsolat híve voltam mindig is, engem mindig is így neveltek. Én inkább a mai korszakot ítélem el, mintsem a fiatalokat. A lányok sajnos könnyen odaadják magukat, talán azért, mert keresik az igazit. A lényeg, hogy ésszel tegyék! Ne feledkezzenek meg a nemi betegségekről és a nem kívánt terhességről.

Dopeman sokszor azt sem tudta, ki mellett ébredt

- Mielőtt a feleségemet megismertem volna, jócskán kijutott nekem ezekből a kalandokból. Szégyen vagy nem, nagyon szerettem és élveztem ezeket az éjszakákat - különösen részegen. Sokszor, mikor reggel felébredtem, azt sem tudtam, kinek az ágyában fekszem. Az a lényeg, hogy aki belemegy, legyen tisztában azzal, hogy a lelke vagy az egója is megsérülhet. Senkit nem kell ezért elítélni. De az biztos, hogy sokan ebből sportot űznek, és életformaként élik meg. Ezeknek az embereknek önértékelési zavaraik vannak.

Kozsó: Több is lehet belőle

- Négy hónapja szakítottunk a párommal. Így most is előfordul egyéjszakás kaland az életemben, hiszen szabad vagyok és próbálkozom. Érzelmileg és szexuálisan is túlfűtött vagyok, ez egészséges dolog egy férfinál. Nincs semmi baj ezekkel a kalandokkal. Előfordul, hogy egy éjszakának indul, majd olyan kincset talál az ember, hogy 1001 éjszaka lesz belőle. Az én életemben egyszer volt rá példa, másfél éves kapcsolat lett a vége. Mindkét félnek tisztában kell lennie, hogy mibe megy bele, így senki nem sérülhet meg. Én most kereső stádiumban vagyok, és hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem vagyok elkeseredve.

Valkó Eszter: Fontosabb a lélek, mint a test

- Nem vagyok prűd, de még a gondolattól is kiráz a hideg. A nőknél ez teljesen másként működik, nekünk a testiségnél fontosabb a lelkizés. Én romantikus típus vagyok, és minden kapcsolatomnak úgy futok neki, hogy ez lesz az igazi. Ezt pedig nem az ágyban szeretném rögtön letesztelni. Hogy volt e benne részem? Hát… erről inkább nem nyilatkoznék.

Ada nem akar könnyű préda lenni

- Én még az első csókig is hosszú idő után jutok el, soha eszembe se jutott, hogy elsőre odaadjam magamat. Ráadásul a könnyű préda, amiért
nem kell megharcolni, a pasinak sem olyan izgalmas. Persze hülyék lennének a fiúk, ha nem használnák ki a lehetőségeket... Bár valóban egyszer élünk, mégis megdöbbent, mikor 15-16 évesektől azt hallom, hogy elsőre elmennek a fiúkkal. Aztán csodálkoznak, ha rájuk sütik a bélyeget: könnyűvérű, erkölcstelen. Én azt az elvet vallom, hogy amihez nehezen jutsz hozzá, az értékesebb lesz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva