Sztárvilág

2009.09.18. 11:10

Cseke Katinka plasztikai tesztalany lett

Akár 16 centit is karcsúsodhat Cseke Katinka, akit egy új műtéti eljárással szabadítanak meg fölös kilóitól. Vágás helyett rádiófrekvenciát alkalmaznak.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Az új eljárás akár 35-40 százalékkal összehúzza bőrben lévő rugalmas rostokat.
[/caption]A Jóban Rosszban Bodolai Böbéjét alakító Cseke Katinka tesztalany lesz. Egy olyan új zsírleszívó technikát fognak a közeljövőben alkalmazni rajta, amit eddig csak a világ két pontján, Párizsban és Klagenfurtban végeznek. Fél éve létezik ez az új módszer – mondta el a TV2 Mokka című műsorában Gyarmati Csaba, a műtétet végző plasztikai sebész.

Kés nélkül

„A hasán és a derekán lévő nagyobb mennyiséget távolítjuk el. A régi módszerekkel lehetett volna ez egy egyszerű zsírleszívás, majd egy hatalmas heggel járó hasplasztika. Ezzel szemben most egy minimális heggel járó beavatkozást fogunk végezni, amivel ugyanazt az eredményt el tudjuk érni, mint a hagyományos technikával, akár a hasnál, felkarnál, tokánál, vagy combbelsőnél. Sőt! Az eljárás lényege ugyanis az, hogy egy kanült vezetünk be, ami rádiófrekvenciával működik és hőt termel, így a bőr belsejében lévő rugalmas rostokat (35-40 százalékkal) összehúzza, így nem fog lógni műtét után, valamint azok a borzasztóan csúnya hegek sem éktelenkednek majd a páciens testén.”

16 centivel is kisebb lehet

Katinkát pontosan ez a momentum vette rá, hogy vállalja a műtétet. „Harmincnyolc éves vagyok, fogytam ugyan a nyáron hat-hét kilót, de ezek a has tájéki területek azok, aminek fogyasztásához úgy 4 ezer felülést kellene végeznem naponta” – indokolta a döntését a színésznő, aki hihetetlenül lelkes attól, hogy akár 16 centivel kisebb lehet a hasa. „Soha többé nem akarok heget, hiszen császármetszéssel szültem, és utána két hónapig alig tudtam felkelni az ágyból” – tette hozzá. Cseke Katinkánál, aki még harminc évesen is csupán 59 kiló volt, pajzsmirigye alulműködését diagnosztizálták, ennek következtében indult hízásnak évekkel ezelőtt, s most jutott el arra a pillanatra, hogy elég! „Ha úgy érzed, hogy valami levesz a te létedből, akkor igenis csináltasd meg, jobban fogod érezni magad tőle.”

Ajánljuk még:

- Létay Dóra – Válságban az élete? >>>

- Mi igaz és mi nem a Gesztesi-Liptai kapcsolatról? >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva