Sztárvilág

2009.09.22. 10:30

Fekete Dávid oltár elé állt!

Fekete Dávid oltár elé állt menyasszonyával. A ceremónia gyanúsan gyorsan, ám frappánsan, és meglehetősen szűk körben zajlott, és a híre is vihargyorsasággal terjedt.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Csőbe húzták a fél világot?
[/caption]Sok mindent lehetett hallani az utóbbi időben a Megasztár döntősének kapcsolatáról, csak azt nem, hogy felhőtlen, és a házasság felé halad. Laura és Dávid azonban másképp gondolták. Egy lesifotós ugyanis a Lázár Lovasparkban fotózta le a boldog párt, amint a legszűkebb családi körben, amúgy sebtében mondják ki egymásnak a boldogító igent. Megdöbbentő ez annak fényében, hogy nemrégiben még eljegyzésüket is felbontották.



Fekete Dávid és kedvese már a tehetségkutató kezdete előtt egy párt alkottak. Laura a hírek szerint próbálta lebeszélni párját a Megasztárról, valószínűleg sejtve a következményeket. A hirtelen jött siker – ahogy a lány azt érezte – rányomta bélyegét a kapcsolatra. Dávid Megasztár végeztével talán még többet dolgozott, hiszen lemezt készített, fellépésekre járt, interjúkat adott, a mindezt ráadásul a fővárosban. A fiatal tehetség folyamatosan ingázott Győr és Budapest között, elhanyagolva a kapcsolatot. A távolság tehát kikezdte a szerelmüket, arról nem is beszélve, hogy a fiúnak olykor órákig kellett nyugtatgatnia telefonon Laurát: nincs oka féltékenységre. Kora nyárra azonban kiderült, így nem megy tovább, és időt kértek egymástól a fiatalok.

Ehhez képest most oltár elé állnak? Úgy tűnik igen, csak nem úgy… Lapértesülés szerint ugyanis a ceremónia csupán Dávid legújabb videoklipjének díszlete volt, semmi köze a valósághoz.

Ajánljuk még:

- Fekete Dávid: Tényleg jó fiú vagyok! >>>

- Mennyit ér az új Megasztár? >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva