Sztárvilág

2009.09.27. 07:00

Fésűs Nelly lánya beleszeretett Dóriba

Ha egy anya valamit megígér gyermekének, azt illik is betartania. Még akkor is, ha kölcsön kell kérni hozzá – például egy kutyát.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Bevált a kölcsönkutyus, sőt, még barátság is született a versenyzők közt.
[/caption]Októberben immár másodszor rendezheti meg hazánk a canicross Európa-bajnokságot Sopronban. Ebből az alkalomból a Normafánál egy kis „bemelegítő-versenyen” vettek részt sztárjaink. Aki nem tudná: ez a sport arról szól, hogy kutya és ember párban fut le egy bizonyos távot.



Fésűs Nelly és kutyusa is nagyon készült az eseményre. Ám egy apró malőr történt: a vizsla éppen a verseny előtt kezdett tüzelni, így nem lehetett más kutyák közé vinni. De mivel Nelly már megígérte lányának, Csengének, hogy feltétlenül részt vesznek a versenyen, nem tehetett mást, kölcsön kellett kérnie egy másik kutyust. Végül aztán minden jól sült el, hisz a kis csapat második lett a családi versenyben, Csenge pedig rettenetesen összebarátkozott Dórival, a pointerrel.

Ajánljuk még:

- „Inkább a tű, mint a szike!” – vallja Fésűs Nelly >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva