Sztárvilág

2009.09.30. 14:47

Gyógyíthatatlan betegséggel küzd Kefír!

Régóta titkolja gerincproblémáját Kefír. Eddig direkt nem beszélt betegségéről, most azonban mindent kitálalt.

Kiskegyed.hu

Bár állítása szerint ma már sokkal jobban érzi magát, és a gyógyulás útjára lépett, volt idő, amikor sem feküdni, sem állni, sem ülni nem tudott Kefír. Az énekes először azt gondolta, talán idegbecsípődése lehet. Az orvosnál azonban kiderült: ennél sokkal komolyabb a baj.

Gerincferdülésből lumbágó

- Volt egy egyszerű gerincferdülésem, amiből végül lumbágó alakult ki. Először csak enyhébb tüneteim voltak, például fájt a farokcsontom. A röntgen kimutatta, hogy nyitott a gerincem, de szerencse a szerencsétlenségben, hogy csak egy csigolyát érint – mesélte a Cool tévé délutáni adásában Kefír.



Az énekes dacolva fájdalmaival egyetlen koncertet sem mondott le. Speciális övvel, injekciókúrával, gyógytornával igyekezett a sajgó testrészét kordában tartani.

Ma már szinte teljesen rendbe jött, elmondása szerint gyógyulófélben van, de az élete még közel sem teljes. Edzésre például még mindig nem tud járni, a megterhelő mozdulatokat pedig egy jó darabig el kell kerülnie.

Kapcsolódó anyagok:

 

Masszázs, hosszú, simító mozdulatokkal >>>

Mit üzen a fájdalom? >>>

Miről árulkodnak a könnyeink? >>>

Kiskegyed.hu -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva