Sztárvilág

2009.09.16. 12:14

Havas: Engem nem lehet megvenni!

Továbbra sem eladó – mondja Havas Henrik, akit kemény vádak értek internetes portálja és annak szponzorai miatt. Miközben feleségét meg az idegesíti, hogy a hajdani helyes srác helyett egy mogorva hatvanassal kell együtt élnie.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Havas Henrik szívét igazán az lágyítja el, ha unokáiról beszél.
[/caption]Havas Henrik szerint a szókimondás az az érték, ami miatt a Magyar Villamos Művek Zrt. szponzorálja a honlapját, ami mögé mára egy egész vállalkozás épült. A honlap hatalmas látogatottságnak örvend és a Havas Henrik ezt ügyesen ki is használta.

Blogjában csak saját véleményét mondja el

- Amerikában az egyik legkedveltebb internetes műfaj a videóblog, amit Magyarországon rajtam kívül még nem nagyon csinálnak. Nem írásban blogolok, hanem videófelvételeken. Az ismertséghez társult egy olyan újdonság, ami Magyarországon még nem volt, és úgy gondolom, hogy ez egy szerencsés találkozás volt. Nemcsak Havas, a Magyar Villamos Művek ZRT is így látta ezt. A blog több felületén felbukkant ugyanis az állami cég reklámja, a címlapon pedig a Paksi Atomerőműről beszél Havas. A szponzor cég pedig ezért nyilvánvalóan fizet. Nem is keveset.



– A Villamos Művek például abban érdekelt, hogy a Paksi Atomerőművet ne állítsák le, hanem bővítsék. Én ezzel magánemberként maximálisan egyetértek, hiszen ha a környezettudatos Skandináviában is egyre másra bővítik az atomerőműveket, akkor ezt mi miért ne tehetnénk? Tehát egy olyan szponzorációt fogadtam el, amely számomra elfogadható, és szó sincs arról, hogy bizonyos összegért korpásodni kezdett a hajam.

Biztosan nem lesz új Havasné!

Na de vajon ahhoz mit szól Havas családja, hogy a fórumon például olyan topikot is nyitottak, amelynek az a címe: Férjhez akarok menni Havas Henrikhez?

- Mindig voltak jelentkezők, akik szeretnének a Havasné helyébe lépni! Bár azt hiszem, ha eddig nem került erre sor, ezután már nem is fog. Bár tegnap nagyon dühös voltam rá. Egy házban élünk a lányomékkal, aminek vannak előnyei, no meg hátrányai is. Én a hátrányát jobban érzem… Tegnap vacsorázni akartam, mire a lányom letelefonált az anyjának, hogy menjen fel hozzájuk. Én meg ott álltam egyedül, és csinálhattam magamnak vacsorát. Pedig én még kenyeret sem szeretek vágni, így elvárom, hogy kiszolgáljanak. Erre tegnap is odajutottunk, hogy én kentem meg a kenyeret, vágtam rá a kolbászt és a paprikát, és a végén még el is kellett rámolnom. Komolyan mondom, ez felemészti az erőmet! Persze olyankor meg elolvadok, amikor kopognak az ajtón, és ott áll Zsófi unokám, aki azt mondja: „Nagypapa, akkor ugye most játszunk egyet?” De az is jó, amikor este felmegyek, és végignézem a legkisebb unokám, Peti fürdetését.

Még sokáig nem fog visszavonulni

Mióta a két lány után a fiú unoka is megszületett, a médiaszemélyiség különösen boldog. – Csak öt hónapos lesz, úgyhogy még nem rúg labdába a négy és fél éves nővére mellett. Nagyon szép baba, de azért őszintén megmondva még mindig Zsófi a nagy kedvenc, akivel megállás nélkül veszekszünk egymással. Tegnap is negyedóra alatt elnyerte pókerben az összes zsetonomat, ráadásul még ki is röhög. Persze boldog vagyok, hogy a sok rózsaszín mellett végre kicsit kékülni kezdünk, és alig várom, hogy kicsit megnőjön a fiú unokám, és végre focizhassak vele.

Ezzel együtt semmivel sem fogják gyakrabban látni sem az unokái, sem a felesége a családfőt. Mert, mint mondta, még tizenöt éve van a visszavonulásig. – Szerintem a feleségemnek 43 évi házasság után bőven elég belőlem az, amit esténként lát. Azt mondja, ő attól ideges, hogy emlékszik arra a hosszú hajú- és szempillájú, nagyon helyes fiúra, aki voltam, és most itt van neki egy hatvanéves mogorva fickó, ami nyilván nem nagy öröm a számára. Mondjuk én is elmondhatnám, hogy emlékszem arra a helyes kis barnára, akit hajdanán ölbe vittem végig a Városligeten... Ha Havasnét most végig kéne vinnem, belerokkannék!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva