Sztárvilág

2009.09.04. 10:55

Judy már babázna!

Elvonultak a viharfelhők az énekesnő fölül. Sőt, Judy olyannyira boldog új kedvesével, hogy már a babázáshoz is megjött a kedve.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Judy megtalálta lelki békéjét.
[/caption]Judynak mostanában kerek a világ. Édesapja, túl egy agyi infarktuson és két műtéten, sokkal jobban van. Az énekesnő ráadásul új párkapcsolatában is békére és boldogságra lelt. Nemrégiben Olaszországban pihent fiatal szerelmével, Balázzsal – mesélte Judy az RTL Klub Reggeli című műsorában. Ugyanazon az üdülőhelyen vakációztak, ahol jelenleg még férjével, Rolival töltötték nászútjukat. Mindez azonban nem jelent problémát közöttük, hiszen felnőtt emberek módjára gondolkodva egyikük sem féltékeny a másik múltjára.



A férfi legyen férfi!

„Olaszországban jártunk, volt részünk tengerparti pihenésben és romantikázásban egyaránt - mondta az énekesnő. - Örültem, mert ez volt az első közös nyarunk Balázzsal. Kiderült, hogy minden tökéletes, jól működünk együtt.Judy meghatódva mesélt kedvese igyekezetéről. Történt ugyanis, hogy Velencében túlságosan későn szeretett volna hajókáni, hiszen már bezárt a gondolás. „Későn értünk oda. De Balázs annyira leleményes volt, talált egy vízi taxist, akivel addig alkudozott, míg körbevitt minket Velencében. Hihetetlen élmény volt!” – emlékezett vissza Judy, aki azt is elárulta, testvére kisfia láttán egyre inkább kedvet kap a babázáshoz.

Ajánljuk még:

- Judy: új szerelem, új vállalkozás. Új házasság? >>>

- Judy nem bírt magával, bugyit villantott a díjátadón! >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva