Sztárvilág

2009.09.29. 12:55

Kerüli a szerelem a Megatánc szexi zsűritagját!

Tervekkel telve tért vissza Magyarországra Daniela Hernandez, aki nem csak a szerelmet, de még önmagát is keresgéli.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Édesanyja magyar, édesapja Mexikó leghíresebb költője.
[/caption]A mexikói származású táncos-koreográfust a Megatánc zsűrijéből ismerhettük meg, hogy aztán rögtön el is tűnjön szem elől. Így aztán sokan talán nem is tudják, hogy Daniela Hernandez két évvel ezelőtt visszatért Budapestre, hogy belevesse magát a munkába, és megtalálja a nagy Őt.

„Anno kizárólag a Megatáncra érkeztem Magyarországra. Korábban Mexikóban éltem a párommal, és a műsor után is oda siettem vissza, hiszen még várt rám a diplomamunkám befejezése – ami egy kisfilm, egy dzsungelben játszódó erotikus táncelőadásról. Emellett számos szóló előadásom is volt Mexikóban, és akkori szerelmem, Marco is visszavárt. A hosszas távkapcsolat bizony próbára tette kapcsolatunkat, és hiába próbálkoztunk, nem sikerült újra egymásra találnunk. Így elengedtük egymást, és azóta is csak keresgélem az igazi szerelmet. Mindig ott lóg a levegőben, de eddig sajnos még nem találtam sem itthon, sem másutt olyan kapcsolatot, amire feltenném az életemet, pedig lassan már itt lenne az ideje a családalapításnak.



Nem mondom, hogy Magyarországon nincsenek jó pasik, de az én kultúrámból, habitusomból kifolyólag inkább a déli típusokkal találom meg a közös hangot. Szőkeségem ellenére vérbeli mexikói lány vagyok. Az akcentusomra és szőke fürtjeimre gyakran felfigyelnek a férfiak, azonban sok esetben csak úgy, mint valami egzotikumra. De szeretnék már ennyi idő után bekerülni az itthoni élet körforgásába. Ez viszont nem csak a szerelem terén nehéz. Most hál’ Istennek vannak folyamatos munkáim, és a Táncművészeti Főiskola ösztöndíjasa vagyok. Az elmúlt évek, próbálkozások, és a kutatómunka egy újabb felismerést hozott bennem: életemnek azon szakaszába léptem, ahol keresek-kutatok. Míg az igazi szerelemre várok, közben próbálom újra megismerni önmagam."

Daniela Hernandez Faith
Született: 1979. június 16., Mexikóváros
Csillagjegye: ikrek
Magasság: 170 cm
Súly: 50 kg
Kedvenc táncstílus: kortárs
Kedvenc évszak: nyár
Kedvenc ital: limonádé, mojito

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva