Sztárvilág

2009.09.06. 07:00

Külön aludtak az esküvő előtt

Lui mágus úszik a boldogságban, hiszen végre feleségének tudhatja kedvesét, akit már nyolc évvel ezelőtt „megbabonázott”.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Lui mágus már sok évvel ezelőtt megbabonázta kedvesét, nemrég pedig végre egybekeltek.
[/caption]A TV2 Kiválasztott című műsorában megismert Lui mágus megpecsételte 8 éve tartó kapcsolatát, és épp megismerkedésük évfordulóján feleségül vette kedvesét, Orsit. Igazi hetedhét országra szóló lakodalmat csaptak.

„Mindig is mulatós lakodalomra vágytunk, és amikor korábban felléptem a kerekegyházi Varga tanyán, Orsival pontosan tudtuk: ezen a helyen fogjuk tartani az esküvőnket. Leszámítva, hogy hatalmas hőség volt, minden tökéletesen sikerült. Betartottuk a babonákat is, a nagy nap előtti éjjel nem aludtunk együtt, és Orsit csak az esküvő előtt láttam menyasszonyi ruhában. Igaz, együtt mentünk próbálni, hiszen ugyanonnan kölcsönöztük mindkettőnk viseletét, de soha nem nézhettem meg őt a „királylány” ruhában.” – mesélte a mágus, akiről a Star magazin megtudta, hogy lakodalmuk után a bikali Puchner kastélyszállóba vitte újdonsült feleségét.

Az ifjú házasok a mézeshetek után még eltöltenek pár napot családjukkal, majd horvátországi nyaralás következik, de az már baráti körben.

Ajánljuk még:

- Bery és párja mindenkivel megosztaná legboldogabb napot >>>

- Esküvői babonaszótár >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva