Sztárvilág

2009.09.28. 10:57

Lola: Vége a szendeségnek!

Felnőtt nő lett a hajdani tinisztár, amit azzal is nyomatékosít, hogy most elkészült klipjével teljesen új korszakot nyit. Vége a szendeségnek!

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Lola érett nővé vált, s máig nem részegítette meg a siker.
[/caption]Sokan fenntartásokkal kezelték Lolát, amikor 2005-ben berobbant a hazai könnyűzenei életbe, hiszen épp a tehetségkutató versenyek világát éltük Egyre-másra léptek rivaldafénybe a popkarrierre vágyó tinik, de sokuknak hamar véget ért a dal. Lola azonban szívós munkával haladt a maga útján, és mostanra bebizonyította, sikere nem tiszavirág életű. Örülök, hogy azzal foglalkozhatok, amit valóban szeretek, és a közönség is szeret, ez visz előre – mondja Lola – Az éneklés igazi szenvedélyem, ami akkor is biztosan megmarad, ha esetleg már nem zenei karrierről álmodom.”

Semmi nem tart örökké

Lola ugyanis tudja, semmi nem tart örökké, különösen nem a szórakoztatóiparban, ahol könnyű feltűnni, de annál is könnyebb elveszíteni a közönség érdeklődését. Reklámszakembernek készül, mert úgy tartja, nem árt, ha az embernek van valamilyen rendes szakmája is. A borúlátók nem is olyan régen még attól tartottak, hogy a fiatal lány megrészegül a hirtelen rászakadt sikertől és elveszti önmagát a rivaldafényben. Felesleges volt aggódni, Lola professzionális előadóművész, nem kell aggódni. Saját fegyelme, józansága mellett sokat köszönhet édesapjának és nagyszüleinek, akik féltőn vigyázzák lépteit, és nem hagyják, hogy elszálljon.



Lola kettős élete

Lola felnőtt, és ezt legújabb videoklipje láttán senki sem tagadhatja. A zenés videó sokkal merészebb, mint amit Lolától megszokhattunk – tehát új imázs született. „Miniszoknyában vallok szerelmet egy fiúnak, sőt az egyik jelenetben a fehérneműm is kilátszik – árulja el az énekesnő. – A Féktelen éj című dalhoz készült klip egyébként arról szól, hogy a hírnév nagyon gyakran kettős életre kényszeríti az embert. A rendező, Indián nagy ötlete, hogy fontos szerepet adott táncosaimnak, akik ikrek, tökéletesen hasonlítanak egymásra, mint két tojás. A történet helyszíne egy kirakat, Patrik az egyik oldalán áll, Márk a másikon, így játsszuk el, hogy egyfelől van a szerep, amit a közönség lát, és el is vár, és van maga az ember, aki egészen más, mint amit a nagyvilágnak mutat."



Átlagos lány vagyok

Lola nem tagadja, ő is olyan kettős életet él, mint amilyen a klipben látható. „Vannak olyan hosszabb időszakok, amikor folyamatosan fellépésre járok, vagy forgatok, ilyenkor nagyon feltűnően nézek ki, hiszen ez a dolgom – magyarázta. – Amikor viszont hajnali hatkor kelek, és rohanok a főiskolára, vagy a barátaimmal bulizom, semmi különös nincs bennem, teljesen átlagos lány vagyok, sminkelni is alig szoktam. Aki eddig csak színpadon látott, ilyenkor talán meg sem ismerne. De ez nem is baj, szerintem azért szeretnek a rajongóim, mert úgy érzik, valóban egy vagyok közülük, nem játszom meg magam, ugyanolyanok a problémáim, mint nekik. Talán ezért is tudják olyan könnyen átélni a dalaimat.”

A titok, az titok

Manapság már az a meglepő, ha egy híresség nem teregeti ki magánéletének titkait. Lola azonban úgy véli, vannak dolgok, amik csakis rá, és szeretteire tartoznak. Mindig megkérdezik tőle például, van-e párkapcsolata. Pasifronton hál’Istennek minden rendben vagyok, de legyen elég ennyi, soha nem beszélek erről, most sem fogok!” – nevet az énekesnő.

Az egyiknek sikerül, a másiknak nem

Lolához hasonlóan több sztár is tiniként kezdte pályafutását, ám nem mindenki kezelte úgy a sikert, mint ő, jó néhányan kifordultak magukból. A legelrettentőbb példa talán még mindig Britney Spears, aki ígéretes csillagként kezdte, de a nagy nyomás és a magánéleti problémái miatt a kábítószer és az alkohol vette át felette az irányítást, nagy nehezen tudta csak megmenteni karrierjét. Lindsay Lohan is gyerekként indult el a színészi pályán, mostanában mégis csak arról híres, hogy melyik klubbon tántorog ki tökrészegen. Az Olsen ikrek, Marie-Kate és Ashley is megjárták a maguk poklát, de úgy tűnik, mára rendezték soraikat. Kiépítették saját üzleti karrierjüket, így akkor sem kell majd garasoskodniuk, ha már nem filmeznek. Persze vannak olyanok is, akik józanul kezelték sztárrá válásukat, például Avril Lavigne és Christina Aguilera. Bár az is igaz, hogy Aguilera kisasszony néhanapján alaposan a pohár fenekére nézett egy-egy buli során.

Főzni is tud!

Lola nemrégiben alaposan meglepte a televízió nézőit, hiszen az RTL Klub Vacsoracsata című műsorában ragadott fakanalat. A kihívás nagy volt, ugyanis versenyzőtársai Zoltán Erika, Laár András, Faragó András és Nagy Sándor voltak, az énekesnő azonban tökéletes menüt állított össze vendégeinek, akiket egy gitáros társaságában, dallal fogadott. Még arra is odafigyelt, hogy Laár András vegetáriánus, így neki külön főzött. Csirkemell helyett paprikát töltött meg pestóval, és kecskesajttal a buddhista zenésznek, akit ezzel már meg is főzött!

Névjegy
Lola
Név: Korsós Judit
születési idő: 1988. 08. 04.
születési hely: Hatvan, Magyarország
csillagjegy: oroszlán
kínai horoszkóp: sárkány
kedvenc mozifilmek: Alkonyat, Shrek, Skarlát betű
kedvenc színész: Gary Oldman, Antonio Banderas
kedvenc színésznő: Natalie Portman, Emma Thompson
kedvenc könyvek: Alkonyat, Harry Potter
kedvenc előadók: Jonas Brothers, Pink, Rihanna, Good Charlotte
lemezkiadó: Gold Record

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva