Sztárvilág

2009.09.23. 15:06

Megtalálta helyét a Beugró!

A Centrál Színház jegyeladási adataiból ítélve töretlen a Beugró sikere. Hamarosan pedig új otthonán, a Cool TV-n láthatjuk a legújabb adásokat.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A csapat változatlan: Rudolf Péter, Kálloy Molnár Péter, Szabó Győző, Pokorny Lia, Novák Péter.
[/caption]Ősszel újra felhangzik a képernyőkön az ismert szlogen: „Felkészültek? Mert mi nem!” A műsorvezető Novák Péter, és a négy színész: Rudolf Péter, Pokorny Lia, Szabó Győző és Kálloy Molnár Péter személye változatlan, de október 16-tól nem a köztévén, hanem a Cool TV-n lesz látható a kultikussá vált improvizáló show.

Kölcsönös az öröm

„A Beugró nem csupán egy műsor lesz a sok közül, hanem kiemelt figyelmet kap majd a Cool-on. A fiatalos szórakoztató profilú csatorna műsortervébe tökéletesen illeszkedik a városi fiatalok kedvenc műsora” – nyilatkozta Enyedi András, a Cool Tv-t működtető IKO Romania Srl. ügyvezető-igazgatója. A gyártó Filmservice ügyvezetője, Kapitány Iván is elégedett volt az együttműködéssel: „Úgy érezzük, hogy a Cool TV-én szeretetteljes, baráti légkör fogadott minket, a csatorna munkatársaival együtt gondolkodva tudjuk még sikeresebbé tenni a Beugrót.”



Megjárták a „hadak útját”

A sokak által kedvelt szórakoztató műsor a TV2-n debütált, majd jó néhány adást megélve levették a műsorról. Sikerét mi sem bizonyítja jobban, minthogy nézők százai írtak alá interneten petíciót, hogy megmentsék kedvelt show-jukat. Ekkor került a Magyar Televízió adásmenetébe a műsor, és bár a nézettség nem volt eget rengető, tavasszal mégis úgy tűnt, hogy marad a műsor. Anyagi okok miatt azonban az MTV is megvált a műsortól, melynek ismétléseit azóta a Comedy Central csatorna tűzte műsorra.

Ajánljuk még:

- Novák Péter roma világa >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva