Sztárvilág

2009.09.16. 15:09

Megverték a TV2 riporterét Marseille-ben!

Alaposan szájon vágták Németh Balázst, a TV2 riporterét Marseille-ben. A Bajnokok Ligája-mérkőzés kapcsán forgató stábot Zinedine Zidane gyermekkorának helyszínén támadták meg.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Rosszkor volt rossz helyen a fiatal riporter.
[/caption]Nem fogadták kitörő lelkesedéssel a TV2 stábját Marseille egyik rossz hírű negyedében. Németh Balázs és Holli Gyula a Bajnokok Ligája felvezető műsorához akart felvételeket készíteni Castellane negyedben, ahol gyermekként Zinédine Zidane rúgta a bőrt. A helyiek azonban azt hitték: rendőrök, vagy a drogdílerekről forgatnak. Ezért megtámadták őket, és a végén ki is akarták rabolni a stábot.

„Már eleve nehéz volt olyan taxist találni, aki elvisz minket a helyszínre, mert annyira rossz hírű a környék. Nagy nehezen találtunk egy vállalkozó szellemű sofőrt. Miután megérkeztünk elkezdtünk forgatni, meg is találtuk azt a teret, ahol Zidane először focizott életében, csakhogy a helyi bandatagok is felfigyeltek a mi kis akciónkra és azt hitték, hogy francia tévések vagyunk és a kábítószer kereskedelemről forgatunk.

Nem segített a helyzetünkön, hogy én összeszedtem minden francia nyelvtudásomat és így próbáltam elmagyarázni, én magyar tévés vagyok és a Bajnokok Ligájához készítek riportot. Ettől még gyanúsabbak lettünk, merthogy egy magyar tévés nem beszélhet franciául, így végre megvolt a bizonyítékuk, miszerint francia rendőrök vagyunk, vagy francia tévések. Ekkor fogtuk menekülőre. Irány a taxi, ami szerencsére megvárt minket, de az addigra összeverődött banda nem hagyta annyiban és elkezdett kirángatni bennünket a kocsiból – meg akarták szerezni a felszerelésünket. Ezt próbáltam kivédeni, amikor alaposan bepancsoltak nekem, úgy, hogy felrepedt a szám is. A taxis ekkor nyomott padlógázt és akciófilmekbe illően sikerült nyitott kocsiajtókkal „távozni” a helyszínről. Mindent a riportért…” – írta Németh Balázs a tv2.hu oldalán vezetett blogjában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva