Sztárvilág

2009.09.20. 07:00

Osvárt Andrea nem költözik Hollywoodba!

Osvárt Andrea újra robbantott. A modellből lett színésznő legújabb filmjében Clive Owennel játszik együtt. Októbertől pedig egy olasz tévéfilmsorozatban is szerepet kapott. A hollywoodi karrier azonban még várat magára.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Bár a közös munka jó volt, a románc elmaradt...
[/caption]Keveset van itthon Magyarországon, hiszen külföldön nagyon keresett színésznővé lett Osvárt Andrea. A magyar és az olasz filmszerepek után az idén egy amerikai produkcióban, a Duplicityben is szerepet kapott . A gyönyörű színésznő a filmben Clive Owennel játszhatott együtt. Jó barátságot is kötött a színésszel, ám azt mondja, a szívét nem dobogtatta meg, csupán sármosnak tartja.

Itthoni sikerek

Korábban a hazai sztárok közül Csányi Sándor volt a partnere, a Poligami című filmben. Andrea szeretett Sándorral játszani, és ha a őt és Clive-t kell össze hasonlítania, akkor állítása szerint Sanyi dobogtatta meg jobban a szívét – írta a Stop.
- Mindketten fesztelenek, lazán játszanak. Munkán kívül viszont Clive sokkal tartózkodóbb, mint Sanyi– mesélte a gyönyörű színésznő a portálnak.



Hollywood még várat magára

A színésznő/modell októberre már aláírt egy szerződést egy kétrészes olasz tévéfilmsorozat szerepére, Amerika azonban még várat magára. Hírek szerint a fiatal színésznő úgy gondolja, hogy a legjobban akkor tud hírnevet szerezni magának Hollywoodban, ha egy európai díjnyertes moziban szerepel. Könnyebb és gyorsabb megoldás, mint kilincselni az álomgyár kapuján.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva