Sztárvilág

2009.09.07. 10:52

Renátó: Nem kell magyarázkodnom!

Renátó mára olyannyira eltávolodott egykori partnerétől, BB Évitől, hogy a napokban azt nyilatkozta: elege van abból, hogy nevét összemossák a lányéval.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Nem igazán fogták vissza vágyaikat annak idején a vadóc valósághősök.
[/caption]BB Évi és Renátó nevéhez fűződik a magyar televíziózás első élőben közvetített nemi aktusa. Az egész ország világ szeme láttára „szerették egymást”, ám nem sokkal az után, hogy kikerültek a Big Brother-házból, csökkenni látszott egymás iránti érdeklődésük. Évi szépen lassan leépült, míg Renátó külföldre utazott, s zenei karrierjét egyengette. A BB ház egykori temperamentumos szereplője 7 éve tűnt el a magyar bulváréletből, s nem is igen követte figyelemmel az eseményeket.

Ledöbbent az egykori partner

Most, hogy szembesült egykori lakótársa állapotával, elborzadt. „Szerintem nincs meg benne az a belső elhatározás, hogy változtasson életén. Sajnos hajlamos az önpusztításra, amin még az orvosok sem tudnak segíteni. Azt látom, hogy emberek járnak hozzá, keresik, igyekeznek törődni vele, de úgy gondolom, ha valaki magától nem akar megváltozni, akkor az Isten sem mentheti meg” – mondta Renátó a Star magazinnak.

A lap arról is megkérdezte a valóságshow hőskorának fenegyerekét, hogy mit gondol arról, hogy Évi terhesen is iszik és cigizik. „Nem fogom fel ésszel! Ez gonoszság a saját gyermekével szemben. Ugyanannyira sajnálom őt, mint amennyire felháborít mindaz, amit Évi tesz magával és a pocakjában növekedő csemetével. Az én értékrendembe ez egyszerűen nem fér bele, hogy egy terhes kismama, mit sem törődve magzatával, ilyen dolgokat tegyen.”

Renátó azt is elmondta, úgy érzi, az emberek őt teszik felelőssé Éva tetteiért, s hogy ebből már nagyon elege van. Nyugodt életet és családot szeretne, ehelyett folyton magyarázkodnia kell, mert egyszer ismert egy lányt, akinek kisiklott az élete…

Ajánljuk még:

- Balázs leprostizta BB Évit! >>>

- Miért került BB Évi ismét a szakadék szélére - képekkel >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva