Sztárvilág

2009.09.14. 17:05

Vágó István búcsúzik?

A hatalmas hírverés ellenére sem örvend nagy népszerűségnek a TV2 legújabb kvízshowja, a Párbaj. Lehet, hogy Vágó örökre derékba törte a karrierjét azzal, hogy otthagyta az RTL Klubot?!

Kiskegyed.hu

Vágó közel tíz évig volt az RTL klub munkatársa, nyár elején azonban átigazolt a konkurens csatornához. Egyesek szerint élete legrosszabb döntését hozta, mert a Párbaj-show messze a várakozásokon alul teljesít.

Munka nélkül maradhat a kvízmester

A Párbaj a konkurens csatornán futó műsorokkal szemben alul maradt, s a nézettség is azt mutatja, hogy nem túl közkedvelt a show. Így az is előfordulhat, hogy a csatorna felelős igazgatói úgy döntenek: leveszik a műsorról. Mindez pedig azt jelentené, hogy Vágó munka nélkül marad…



Az RTL nem várja vissza



Legalábbis volt kenyéradója nem várja vissza jó szívvel. Rényi Ádám, az RTL Klub kommunikációs igazgatója ugyanis azok után, hogy Vágó István lekicsinylően beszélt utódjáról, Fábry Sándorról, illetve a csatornával kapcsolatban is negatív véleményének adott hangot, azt mondta: náluk már ne számítson arra, hogy ismét képernyőre kerül…

Kapcsolódó anyagok:

Bárki lehet Vágó párbajellenfele? >>>

Fábry miatt kellett távoznia Vágónak? >>>

Kiskegyed.hu -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva