Sztárvilág

2009.09.30. 10:04

Vészesen lefogyott Janet Jackson!

Janet Jackson újra csontsovány. A súlyos fogyás hátterében most azonban nem a szigorú diéta, hanem lelki okok állnak.

Kiskegyed.hu

Janet Jacksonnal kapcsolatban nem újdonság az, hogy egyszer iszonyatosan meghízik, máskor pedig borzasztóan lefogy, és csontsoványan jelenik meg a nyilvánosság előtt.

Armani előtt


Ahogy tette ezt pár nappal ezelőtt is a milánói divathéten. A díva a Giorgio Armani Fashionshow vendége volt. Mindenki meglepődött, amikor Janet bevonult. Karcsú derekát csinos kosztüm alá rejtette, haját kiengedte… Így lépkedett a sztárvendégek előtt.



Lelki trauma vagy erős diéta?

Ezúttal azonban a vészes fogyás hátterében nem az erős és kitartó diéta állt. Janet június végén, tragikus hirtelenséggel veszítette el testvérét, Michael Jacksont, akit elmondása szerint, mindenkinél jobban szeretett. A gyász még mindig nagyon mélyen érinti az énekesnőt. Emiatt szabadult meg megint a rárakódott súlyfeleslegtől.

Janet Damita Jo Jackson 1966. május 16-án született Gary-ben. Pályafutása 14 évvel később, a The Jackson 5-ban indult illetve később Michael Jackson húgaként volt ismert. A nagy áttörést végül az 1986-os Control című albuma hozta meg számára, amikor sikerült előbújnia bátyja árnyékából. Innentől kezdve számos albumot jelentett meg, ám énekesi pályafutása nem vált annyira sikeressé. Jelenleg is többször kerül a címlapokra fogyókúrája, magánélete, vagy éppen botrányos fellépései miatt.

Kapcsolodó témák:

Amerika legrémisztőbb szilikonkeblei >>>

A Jackson-testvérek megdöbbentő gyerekkora >>>

 

Kiskegyed.hu -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva