Sztárvilág

2009.10.21. 11:08

Balázs Klári kidobta bejárónőjét

Az énekes-házaspár új házba költözött a Velencei tó partján. Balázs Klári különösen attól boldog, hogy a legmodernebb felszereltségnek hála végre nem kell idegeneket beengednie az otthonába.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Klári egy főzőműsorban már bizonyította, hogy nem elveszett a konyhában.
[/caption]A Balázs Klári–Korda György házaspár nagyon boldog, amióta a Velencei tó partján élnek. Élvezik a csendet, a tóban úszkáló vadkacsák és hattyúk látványát. Még az sem vette a kedvüket, hogy heteken át az új házuk szolgáltatott témát az újságoknak.

„Nem igazán szeretnék erről a dologról beszélni, mert nagyon igazságtalanok voltak velünk szemben. Olyanokat irkáltak, hogy törvénytelenül vettük a telket, törvénytelenül építkeztünk. Mi pedig perelünk az igazunkért, mert ezt már nem tudjuk tolerálni! Anyagilag is ellenőriztek bennünket, hogy mi honnan van, de mi álltunk elébe ezeknek a vizsgálatoknak is” – mondja Balázs Klári.

Velünk sem lehet bármit megcsinálni!

A házaspárt egyelőre azt teszi boldoggá, hogy ha reggel felkelnek, a tavat látják a szemhatárig, és egész nap a vízen pihentethetik a tekintetüket. „Amíg rólunk szóltak az újságcikkek, úgy éreztem magam, mint a falusi turizmusban: jöttek, kíváncsiskodtak az emberek. Most tényleg lezártuk a kapukat, és ettől kezdve olyan érzésünk van, mintha egyedül lennénk a vízparton. Ami persze nem így van. Gyönyörű a Velencei tó egész élővilága! Azt viszont sajnálom, hogy a két öreg kutyánk már ezt nem igazán tudja élvezni, hiszen jobbára csak benn pihennek a házban. Szóval azok a valakik, bármennyire is igyekeztek, nem tudták elrontani az új otthonunk felett érzett örömünket. Azért is adtuk oda ügyvédnek a dolgot, hogy mindenki vegye észre: azért, mert az ember ismert, még nem lehet vele mindent megcsinálni.

Mert nem hiszem, hogy közügy lenne, hogy mennyiért építettük a házunkat, ez a mi magánügyünk. Az azonban elkeserítő, hogy az irigység és a gonoszság ekkora méreteket ölt ma! Inkább azon kéne gondolkodniuk, hogy micsoda mennyiségű munka áll a mögött, hogy ezt a házat fel tudtuk építeni.”

Senki ne nézzen bele a fiókjaimba!

A népszerű házaspár új otthona napkollektorokkal fűtött, igazi „zöld” otthon. Ráadásul a legmodernebb gépekkel van felszerelve a ház, mert Klárikának elege lett a házvezetőnőkből. „Most kerülnek fel az ablakokra a függönyök, így egész nap függönyt keményítettem, vasaltam a vasalógéppel, majd ezután fel is teszem a helyükre. Ugyanis megfogadtam: nincs több házvezetőnő! Elegem lett belőlük! Mindenki sír, hogy nincsen munkája. De amikor ott a lehetőség, hogy dolgozzon, akkor nem ez a fontos, hanem hogy én milyen ruhában vagyok, milyen kocsival megyek, milyen ékszer van rajtam. Pedig én nem az a típus vagyok, aki körbejárja a lakást, és végighúzza az ujját az összes bútoron, hogy poros-e. Ha megcsinálta, akkor jó, ha nem, akkor mehet. Ilyen egyszerű ez a dolog. Egy biztos: soha többé nem engedek magamhoz úgy háztartási alkalmazottat, hogy a fiókomban turkáljon, és ugyanazok a cuccok kelljenek neki, mint amiket én hordok. Ráadásul a hátam mögött kritizálnak meg kipletykálnak… Nem hiányzik ez nekem! Van egy hölgy, aki a velünk együtt élő, kilencvenkét éves édesanyámra vigyáz, de ezzel ki is merült az alkalmazottaink száma.”

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva